Nastane mazec! Místo vodního děla kulomet! František Ringo Čech se zase jednou rozjel

26.08.2017 19:18

Hudebník, malíř, bývalý sportovec a politik František Ringo Čech, který vstoupil do role volebního lídra SPO v Praze pro nadcházející sněmovní volby, poskytl rozhovor serveru Info.cz. Pravil v něm mimo jiné, že český parlament se na svých občanech dopustil teroru. Varoval také, že za pár let se do Evropské unie přivalí pět až dvacet pět milionů migrantů. Pak teprve nastanou opravdu krušné časy, ale František Ringo Čech je připraven jim čelit, protože sám sebe vnímá jako válečníka.

Nastane mazec! Místo vodního děla kulomet! František Ringo Čech se zase jednou rozjel
Foto: Radim Panenka
Popisek: František Ringo Čech, volební lídr Strany práv občanů

Hned na úvod rozhovoru řekl, že následující čtyři roky budou možná v české politice velmi živé, ale z pohledu historie nebudou až tak zásadní. Velké věci se prý budou dít až v dalším volebním období od roku 2021. Proč si to František Ringo Čech myslí?

„Protože nastanou strašný věci. Nemyslím jenom migraci. Zhroutěj se banky, peníze se nedaj furt tisknout. To prostě se jednoho dne sesype,“ spustil host pochmurně. „Ta díra už nepůjde ucpat, čili přijde finanční krize, Stačí, když trošku ztratí automobilovej průmysl, vždyť se řídíme nějakejma indexama a do toho se vyvalej ty statisíce migrantů. Vždyť přece odhadujou kolem pěti milionů, že jich přijde,“ pokračoval Čech.

Tyhle problémy se v Evropě projevují už teď, ale podle hudebníka a politika jsou zatím zastírány. Když někde dojde k teroristickému útoku, tak média hlásí, že útok provedli Francouzi nebo Němci, ale vzápětí dodají, že se jmenují Ahmed. „Přitom nás furt poučovali, že to nemáme spojovat s islámem, že islám je mírumilovné náboženství,“ zaznělo z úst Čecha. Pokud o tom někdo pochybuje, má se podívat do historie, jak se hroutil starověký Řím. V naší civilizaci prý dojde k něčemu podobnému. A proto František Ringo Čech sám sebe vnímá jako „válečníka, jehož síla se projeví v časech války“. „Já nejsem člověk míru,“ dodal.

Posléze vychválil prezidenta Miloše Zemana. To je podle Čecha natolik silný politik, že přihlášení se k myšlenkám prezidenta Miloše Zemana je samo o sobě programem. Se smíchem dodal, že by uvítal, kdyby se Miloš Zeman stal králem, ale je si vědom toho, že by to u většiny Čechů neprošlo.

Aby se ale neodvolával jen na Miloše Zemana, konstatoval, že bychom měli obnovit povinnou základní vojenskou službu, alespoň na půl roku. Vedle toho by se snažil znovu postavit na nohy české zemědělství.

Kdyby poslanci SPO usedli do parlamentu, František Ringo Čech by se pokusil leccos změnit. Zdá se mu totiž, že v právě končícím volebním období současný parlament dokázal schválit tak akorát protikuřácký zákon, jejž umělec považuje za určitou formu teroru.

„Je to teror, je to omezování osobní svobody. Mně vadí jakýkoli omezení svobody občanů. Protikuřáckej zákon je o tý rozkoši zakázat něco,“ rozčiloval se volební lídr SPO v Praze. Teď prý poslanci začnou zakazovat tlusté maso, protože je tak nezdravé. „A oni přijdou zase s nějakou kravinou. A když si řeknete, že tohle vytváří zákonodárnej sbor, kterej je neskutečně drahej, tak si řeknete, jestli to má vůbec nějakej smysl,“ kroutil hlavou.

Za největší riziko pro naši civilizaci ale považuje migrační krizi, neboť nám podle jeho názoru hrozí, že na starý kontinent dorazí 5 až 25 milionů muslimů. K dovršení všeho zlého prý navíc čeští europoslanci hlasovali v Evropském parlamentu proti zájmům své země, neboť hlasovali pro potrestání Česka, jestliže nezačneme přijímat migranty. „To je zrada, ne? Nezdá se vám to trochu?/ rozčiloval se dál Čech.

Celý rozhovor naleznete zde

Na Západě jsou obchody plné zboží. „A teď si představte, že přijdou ti mladí Eritrejci a budou to chtít. A budou to chtít hned, ne že by si na to našetřili. Oni to budou chtít hned a oni si to vezmou. To je ten mazec. To budou nepokoje,“ varoval Čech. Nastane rabování, zapalování aut a tak podobně. S trochou nadsázky proto host dodal, že nožná přijde doba, kdy i čeští hasiči budou muset nasadit místo vodního děla kulomet.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

10:21 To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

„Konečně se lidi chytili a začínají se pěkně udávat. Napráskali řezníka, co nadával na Ukrajince, a …