Nebojím se smrti, napsala dnes Samková. A pak spustila velmi výhružnou kanonádu proti muslimům

03.06.2016 12:01

Z PROFILŮ Advokátka Klára Samková se pustila do další debaty se čtenáři serveru ParlamentníListy.cz. Mimo jiné popsala svůj plán, jak se vypořádat s islámem. Ženy v něm hrají důležitou roli. Dala také najevo, že si stojí za svými názory na islám a nebojí se ani smrti. Kdyby snad zemřela, tak by to prý jen potvrdilo to, co o islámu říká.

Nebojím se smrti, napsala dnes Samková. A pak spustila velmi výhružnou kanonádu proti muslimům
Foto: Hans Štembera
Popisek: Klára Samková

Čtenářka vystupující pod přezdívkou Rosey vyjádřila jasnou podporu advokátce Kláře Samkové v její kritice islámu. Připomeňme, že právnička srovnala islám s nacismem. Paní Rosey je prý dnes již babičkou a s nelibostí sleduje, že jsme diktát z Moskvy vyměnili za diktáty z Bruselu a Washingtonu. Tak to alespoň vidí ona sama. A jako žena hodlá podpořit každého, kdo je ochoten se postavit proti muslimům, alespoň ve volbách.

„Mám za sebou více než jednu polovinu života, z něj velkou část omezovali soudruzi, pak jsem se malinko nadechla svobody a najednou jsem zjistila, že mezi EU spolu s USA a RVHP vlastně není žádný rozdíl... Milé ženy – jsme Češky, matky, babičky – nesmíme dovolit, aby naše děti kdokoli cizí zabíjel a ničil jejich intelekt,“ napsala dáma.

Samková dala najevo, že s čtenářkou serveru ParlamentníListy.cz plně souhlasí. A nabídla plán, jak se vypořádat s muslimským nebezpečím.

„Srdečně zdravím! Je fakt, že právě ženy jsou nejohroženější islámem, proto také musí nejvíce bojovat. A muslimové udělali jednu zásadní chybu: naštvali české matky. To opravdu a skutečně neměli dělat... Své dcery, které si chováme, jim nedáme. Své zestárlé matky jim taky nedáme. Ba ani své muže jim nedáme. Své syny na ně pošleme, a až je porazí, budeme to my, ženy – matky, babičky, manželky, milenky, se kterými poražení muslimové budou SMĚT uzavřít mír. To je můj plán,“ odepsala.

Dalšímu čtenáři odepsala, že si za svým názorem na islám stojí, a to za každou cenu. Nebojí se prý ani smrti. Hrozí nám prý ale horší věci, než odchod jedné ženy z tohoto světa. Podle advokátky nám hrozí muslimská řízená invaze. A pokud by se jí snad cokoli stalo, jen by to prý potvrdilo její slova. „Pokud by se mi cokoliv stalo, byť jen v rámci nějaké nehody se mi zkřivil jen nehet na malíčku, bude to důkaz, že vše, co jsme řekla o muslimech, je pravda,“ věří advokátka.

Pan Zdeněk Joukl se Kláry Samkové ptal, zda by nebylo lepší, kdyby spojila síly s Tomiem Okamurou, když jde oběma v zásadě o totéž. Dáma odvětila, že pan Okamura s takovouhle nabídkou nepřišel, takže tento dotaz by měl mířit na Okamuru a nikoli na ni. V dalším z dotazů ovšem napsala, že ve volbách nehodlá nikam kandidovat. V minulosti totiž byla hojně kritizována za svůj přístup k Romům a kdyby se snad jednou rozhodla kandidovat, někdo by na ni romské téma zase „vytáhl“. A veřejné mínění by se mohlo opět obrátit proti ní.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…