Nebyly léky, aby mohly být vakcíny. Zapomenuto, lékař Čížek připomněl

17.03.2023 9:15 | Ze sítí

Většina médií i politiků nejeví zájem o zpětné kritické zhodnocení koronavirové krize. A má to zřejmě svá opodstatnění, mohlo by se totiž například ukázat, že původ viru byl nejspíše umělý a léky na covid záměrně potlačovány, aby byly schváleny mRNA vakcíny, uvádí v rozhovoru pro Rádio Universum doktor Vladimír Čížek, cévní lékař a soudní znalec v oboru angiologie a předseda nemocniční etické komise.

Nebyly léky, aby mohly být vakcíny. Zapomenuto, lékař Čížek připomněl
Foto: Repro Youtube
Popisek: Mudr. Vladimír Čížek, signatář Otevřeného dopisu lékařů vládě, parlamentu a médiím

Pokud by měl doktor Čížek epidemii koronaviru zpětně zhodnotit, napadají ho pouze následující slova: „Je to asi jako jedno obrovské selhání. Došlo vlastně k selhání práva, potlačení lékařské etiky, k selhání medicíny, jako umění léčit, k potlačení zdravého rozumu, v mnoha případech lidské důstojnosti, potlačení svobody projevu a vlastně diskreditaci vědy a odborné literatury. To jsou jakési šuplíky a kterýkoli bychom otevřeli, tak na nás vyskočí nějaký fujtajbl,“ uvádí.

Především ale zdůrazňuje možný umělý původu viru: „To je zásadní, protože je to ilustrace toho, co se dělo. Doktorka Soňa Peková toto říkala na úplném začátku pandemie, protože s těmito viry pracuje, a viděla do genomu tohoto viru, že s ním někdo manipuloval. Byla označena za dezinformátorku, a teď se ukazuje, že virus s největší pravděpodobností, hraničící s jistotou, je umělého původu,“ dodává s tím, že to v nedávných dnech potvrdilo u americké ministerstvo energetiky a ředitel FBI.

Čížek je přesvědčen, že šlo o předem dobře promyšlený plán. „Čím více jsem začal studovat literaturu a zdroje o tomto, tak tím více si myslím, že šlo o určitý plán. Abych nebyl úplně velký konspirátor,  budu  se řídit heslem: Sledujme tok peněz. Kdo z této pandemie nejvíce profitoval? Farmaceutické firmy, které vyrábějí vakcíny. A tam lze, když se člověk zabere do hloubky, vysledovat určité cílené kroky. A tato historie nezačala teď, ale minimálně v roce 2009, nebo i dříve,“ pokračuje doktor.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

COVID

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: nab

PhDr. Lubomír Zaorálek byl položen dotaz

minimální mzda

Dobrý den, tvrdíte, že by měla existovat v EU shodná minimální mzda. Jaká by podle vás měla být? A kdo by ji měl garantovat? Protože asi ne každý zaměstnavatel u nás si může dovolit vyplácet stejné mzdy jako na západ od nás. A ta minimální mzda by se týkala všech zemí EU nebo jen těch, co mají Euro...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Otočí Pavel s volebním právem pro 16leté? Holec tuší proč

20:57 Otočí Pavel s volebním právem pro 16leté? Holec tuší proč

„Byl bych opatrný s mladými lidmi a jejich volebními právy, protože v Evropě se rozmáhá takový nešva…