Nečas a transsexuál. Doktor Macek si udělal legraci

18.02.2014 11:54

Bývalý místopředseda ODS a pozorovatel současného společenského i politického dění Miroslav Macek se ve své pravidelné glose na webu Viditelný Macek pozastavil nad zprávou z ruského Soči o zadržení bývalé poslankyně italského parlamentu Vladimiry Luxurie. K tomu připojuje dodatek z českého prostředí.

Nečas a transsexuál. Doktor Macek si udělal legraci
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Macek

Zprávu z médií Macek shrnuje následovně: „V ruském Soči byla v noci na dnešek zadržena kvůli podpoře osob s menšinovou sexuální orientací bývalá poslankyně italského parlamentu za Stranu znovuobnovení komunismu a známá obhájkyně práv transgender osob Vladimir Luxuria."

Jak napsal server Lidovky.cz, držela Luxuria, která se v roce 2006 stala první evropskou otevřeně transsexuální poslankyní, podle rozhlasové stanice BBC nad hlavou duhový transparent s ruským nápisem „Být gay je OK". Policisté se k ní podle agentury DPA při zatýkání chovali agresivně.

Doktor Macek k tomu dodává vlastní postřeh. „Poté, co ovšem zjistili, že jde skutečně o lidskou bytost, ji zase pustili…" glosuje expolitik.

Pan Čistý měl prý možná na loupení své lidi

Věnuje se také českému prostředí, a sice bývalému premiéru Petru Nečasovi. Konec jeho vlády zapříčinila aféra tehdejší vrchní ředitelky premiérova kabinetu Jany Nagyové (dnes Nečasové), se kterou se politik nakonec oženil. „Z množících se útržkovitých zpráv se pomaličku, ale jistě skládá obrázek, ukazující, že Petr Nečas možná byl 'pan Čistý', ovšem na loupení z veřejných prostředků měl své lidi," napsal Macek.

Co přesně napsal doktor Macek ve své glose:

Zpráva:
V ruském Soči byla v noci na dnešek zadržena kvůli podpoře osob s menšinovou sexuální orientací bývalá poslankyně italského parlamentu za Stranu znovuobnovení komunismu a známá obhájkyně práv transgender osob Vladimir Luxuria.
Dodávám:
Poté, co ovšem zjistili, že jde skutečně o lidskou bytost, jijeho zase pustili…

Z množících se útržkovitých zpráv se pomaličku, ale jistě skládá obrázek, ukazující, že Petr Nečas možná byl „pan Čistý“, ovšem na loupení z veřejných prostředků měl své lidi. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…