Nečas jako princ na bílém koni. Nadával policii a pak si odvezl Nagyovou domů

19.07.2013 12:35

Krátce před půl jednou odpoledne opustila vazební věznici v Ostravě po Ondreji Páleníkovi i Jana Nagyová. Pro ni si jako princ na bílém koni přijel její bývalý nadřízený a milenec, expremiér Petr Nečas.

Nečas jako princ na bílém koni. Nadával policii a pak si odvezl Nagyovou domů
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jana Nagyová

Zatímco Nagyová schovaná za tmavými brýlemi a v černém kostýmku nastoupila ihned do připraveného SUV značky BMW, Nečas prohodil s novináři pár slov. "Potvrdila se má slova, že vazba byla nátlakovým prostředkem. Chtěl bych poděkovat za chování vazební služby, který je v neuvěřitelné konfrontaci s policií a jejím chováním během zadržení," řekl rozrušený Nečas ve spěchu novinářům.

Na chování policie během zatýkání si stěžovala i dcera Nagyové Nikola, která poslala otevřený dopis senátorovi Jiřímu Čunkovi. Krajský soud v Ostravě dnes před polednem rozhodl o propuštění vazebně stíhaných v kauze Jany Nagyové. Na svobodu se tak kromě Ondreje Páleníka a Jany Nagyové ještě dnes dostane bývalý ministerský náměstek Roman Boček.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ane

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…