Nečasová je nemocná, ale na Klausově oslavě nechybí? Soudkyně bouchla do stolu

20.06.2017 18:05

Jana Nečasová se na jaře omluvila z několika soudních jednání, kde figuruje jako obžalovaná, s odůvodněním, že je nemocná. Její nemoc ale asi nebude tak vážná, protože k soudu sice chodit nemůže, ale na oslavě narozenin exprezidenta Václava Klause nechyběla.

Nečasová je nemocná, ale na Klausově oslavě nechybí? Soudkyně bouchla do stolu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jana Nečasová s manželem

Server Seznam Zprávy informuje o tom, že soudkyně Pavle Hájkové došla trpělivost s Janou Nečasovou Nagyovou. Tato dáma je obviněna v kauze zneužití vojenského zpravodajství a v kauze přijímání darů. Žalobce klade Nečasové za vinu, že nezaplatila řádnou daň za luxusní kabelky. Ze soudních jednání se Nečasová omluvila s odůvodněním, že je nemocná.

Novináři však manželku expremiéra vyfotili na oslavě narozenin exprezidenta Václava Klause, takže už se zřejmě uzdravila. „Pokud byla obžalovaná spatřena na oslavě narozenin bývalého prezidenta Václava Klause, pak sama dává najevo, že je zřejmě v takové zdravotní kondici, která pokud jí umožňuje její osobní účast na akci mimo její bydliště, pak jí zcela jistě umožní i její osobní účast u soudního jednání,“ prohlásila místopředsedkyně Obvodního soudu pro Prahu 1 Dana Šindelářová.

Celou zprávu naleznete zde.

Soudkyně Pavla Hájková k tomu dodala, že dosavadní omluvenky Nečasové už nepovažuje za dostačující a bude trvat na tom, aby se manželka expremiéra zúčastnila dalšího líčení naplánovaného na září.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

21:30 „Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

Horní komora Parlamentu se rozhodla sněmovní verzi novely občanského zákoníku ohledně uzavírání part…