Nechutná záležitost spojená s imigranty brzy může potkat i naše ženy. Více o ní napsal známý holandský „xenofob“

14.01.2016 8:49

Šéf holandské Strany svobody Geert Wilders ve svém textu publikovaném na webu amerického think-tanku Gatestone Institute komentuje hromadné sexuální obtěžování v Kolíně nad Rýnem. Zmiňuje i další podobné případy a vyzývá evropské vlády, aby chránily evropské ženy.

Nechutná záležitost spojená s imigranty brzy může potkat i naše ženy. Více o ní napsal známý holandský „xenofob“
Foto: Mwl.nl
Popisek: Kontroverzní nizozemský politik Geert Wilders

„Ono tolikrát vzývané kulturní obohacení nám přineslo nové slovo, kterým je taharruš. Pamatujte si jej dobře, protože se s ním budeme nyní setkávat velmi často. Taharruš pochází z arabštiny a znamená situaci, kdy muslimští muži obklopí nějakou ženu, obtěžují ji, osahávají a nakonec ji znásilní. Po kolínském taharruš v průběhu silvestrovských oslav si mnoho německých žen pořizuje pepřový sprej. Kdo se jim může divit?“ píše v úvodu svého komentáře Wilders s tím, že kultura, která má speciální slovo pro hromadné sexuální násilí na ženách, je nebezpečná pro všechny ženy na světě.

„Premiér Rutte a další vítači uprchlíků mezi politiky by tuto skutečnost mohli a měli znát,“ konstatuje nizozemský politik, jehož strana nyní dominuje v průzkumech veřejného mínění. Islámský svět je dle Wilderse vůči ženám nepřátelský a jasně zřetelná je tato skutečnost také v Koránu. „Hovoří se tam o tom, že žena má poloviční hodnotu co muž. Ženy jsou podle Koránu nečisté a muži mohou mít sex se svými manželkami, kdy se jim zlíbí. Dokonce se v této pro muslimy svaté knize píše, že mají právo znásilnit ženy, které zajmou. V hadísách, které popisují život proroka Mohameda, se zcela otevřeně uvádí, že ženy jsou pouhé objekty pro uspokojení sexuálního chtíče. Jsou na stejné úrovni jako psi nebo opice.“

Jak Wilders uvádí, taharruš je v islámských zemích zcela běžná záležitost. Ženy tam jsou obklíčeny davem mužů a následně zneužity. Často tento osud potkává i zcela zahalené ženy. „Stávají se oběťmi prostě proto, že jsou ženy. Nikoli proto, že by nějakým způsobem muže provokovaly gesty nebo oblečením. Stát se to může v ulicích měst, ve veřejné dopravě, v supermarketu nebo během protestních demonstrací,“ píše Wilders a poukazuje na dva konkrétní zdokumentované případy, kdy došlo k těmto zvěrstvům. „Před čtyřmi lety se stala obětí taharruš americká novinářka Lara Logan na náměstí Tahrír v Káhiře, kdy na ni zaútočilo 200 mužů. O dva roky později stejný osud stihl mladou ženu holandského původu a nyní se to s příchodem migrantů děje i v Evropě,“ konstatuje Wilders.

Celý text v angličtině najdete ZDE.

Elity se dle nizozemského bojovníka proti islamizaci Evropy snažily tyto věci dlouho skrývat, ale nyní už to nepůjde. „Karikaturisté ze Západu již s islámskými vrahy mají své zkušenosti. Když se odváží kreslit karikatury proroka Mohameda, objevují se u jejich dveří a chtějí je zabít. Nyní mají s násilníky zkušenost tisíce žen v Kolíně nad Rýnem, ale i v Curychu, Stockholmu, Malmö, Vídni a dalších desítkách evropských měst. Islám znamená podřízení, což nyní v Evropě poznáváme na vlastní kůži. Příchod islámu vede k okleštění západních svobod a tento zákeřný proces bude dále gradovat. Skončí nejspíš až naprostým podrobením Západu islámem,“ obává se Wilders.

„Minulý týden starostka Kolína nad Rýnem radila ženám, aby se držely od cizinců na délku paže. Šéf vídeňské policie zase řekl, že v budoucnu bude pro ženy lepší, když nebudou po ulicích chodit samotné. Vše nasvědčuje tomu, že Rakousko se bude brzy podobat Saúdské Arábii, kde není dovoleno pohybovat se na veřejnosti ženám bez doprovodu jejich mužských příbuzných. Již dříve bylo v Nizozemsku doporučováno ženám z rodin poskytujících přístřešek žadatelům o azyl, aby nosily vhodné oblečení a nezdržovaly se nikdy na pokoji s azylantem mužského pohlaví,“ uvádí Wilders a tvrdí, že chování žen s tím vším nemá co dělat. „Je ostudné, že je našim ženám doporučováno, aby změnily své chování, protože vláda pozvala do země tisíce nebezpečných mužů,“ zlobí se Wilders.

„Když do Nizozemska dovezete islám, tak s ním zároveň přijímáte do naší země misogynní kulturu Káhiry, Damašku, Rijádu a dalších arabských měst. Vedle zahalování, burek, mešit, vražd ze cti a terorismu dnes máme v Evropě také taharruš,“ píše Wilders s tím, že řešení nespočívá v tom, že se budou evropské ženy držet na délku paže od mužských barbarů. „Jediným řešením je, že budou evropské vlády držet tyto muže tisíce kilometrů od nás. Dokud se tak nestane, je třeba přijmout další opatření. Je krajně nezodpovědné proměnit naši zemi v džungli a posílat do ní ženy neozbrojené. Musí mít aspoň právo se bránit. Na rozdíl od Německa nebo Francie je v Nizozemsku nezákonné nosit s sebou pepřový sprej. Je na čase změnit zákon,“ nabádá Wilders.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pro

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

10:21 To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

„Konečně se lidi chytili a začínají se pěkně udávat. Napráskali řezníka, co nadával na Ukrajince, a …