Nejblbější Čech Dienstbier, kreatura Šabatová. Předseda DSSS si nebral servítky

06.02.2016 15:47

Demonstrace proti islámu, která se koná dnes v Brně, přilákala i předsedu Dělnické strany sociální spravedlnosti (DSSS) Tomáše Vandase, jehož strana mimo jiné shromáždění pořádá. A ten si rozhodně ve své řeči nebral servítky. Informovaly o tom Novinky.cz.

Nejblbější Čech Dienstbier, kreatura Šabatová. Předseda DSSS si nebral servítky
Foto: PL.cz
Popisek: Předseda DSSS Tomáš Vandas

Na brněnském náměstí Svobody se na demonstraci proti islámu sešlo zhruba 500 lidí. Kromě DSSS pořádají demonstraci také spolek Nechceme utečence v České republice či brněnská Národní demokracie. Cílem je upozornit na nebezpečí masově řízené migrace směrem do Evropy. 

„Narůstá počet migrantů a je tu nekontrolovaný pohyb osob. Nikdo s tím nic nedělá,“ uvedl Vandas ve své řeči při zahájení demonstrace v Brně. Podle něj vrcholní politici EU a čelní představitelé státu nevědí, co s tím dělat. „Chceme říct dost a upozornit na to, že jsou tu občané, kterým to není lhostejné a upozorňují na nebezpečí, jež tady je,“ dodal pro Českou tiskovou kancelář. 

Tomáš Vandas

  • DSSS
  • předseda DSSS
  • mimo zastupitelskou funkci

Vandas dále uvedl, že je nutné říct stop migraci jako celku a uzavřít migrantům přístup na naše území. Zároveň je podle jeho názoru třeba nekompromisně deportovat všechny migranty, kteří přišli v posledních dvou letech. „Z 99 procent jsou to podle mě ekonomičtí migranti,“ uvedl.

A servítky s politiky si Vandas rozhodně nebral. Mimo jiné ve svém vystoupení označil ministra pro lidská práva Jiřího Dienstbiera za nejblbějšího Čecha a ombudsmanku Šabatovou za kreaturu. 

  • Více k sobotním demonstracím ZDE

reklama

autor: vef

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„To jste neměli vědět.“ Fiala v centrále CIA. Toto vyplavalo z minulosti

21:40 „To jste neměli vědět.“ Fiala v centrále CIA. Toto vyplavalo z minulosti

Když na jaře 2019 zavítal Andrej Babiš coby premiér do sídla CIA, vzbudilo to rozruch. Vyjádřila se …