Nejčistší z čistých. Tak se snaží Rittig působit na svém Twitteru

26.03.2015 10:11

Urážky, arogance, zesměšňování. To jsou kroky, které už několik měsíců Ivo Rittig vysílá přes svůj Twitter mezi "přátele". Jsou mezi nimi jak novináři, tak advokáti či komentátoři.

Nejčistší z čistých. Tak se snaží Rittig působit na svém Twitteru
Foto: twitter.com
Popisek: Ivo Rittig

"To bude obžaloba! Jak lidi úmyslně posílali peníze ze své fabriky ven za nic a tím chtěli okrást stát na daních a pak z toho nic neměli. Jo!" napsal Rittig před několika dny. Hovořil o plánovaných krocích proti jeho osobě v souvislosti s Dopravními podniky Prahy. "Penize z Olea byly prej podle policajtu za zakazku v dpp. Vyhranou Oleo v otevrenem vyberku s jedinym kriteriem cena. Husty!" doplnil k jiné své kauze.

 "Tak jsem zvědav kdo zvítězí v anketě o právní embryo roku: Marhuľa s Oleo nebo Sajger s BIS?" napsal dále s cílem upozornit na z jeho pohledu nekvalitní postup orgánů činných v trestním řízení. Podle analytika Břetislava Polácha je zajímavé, že si někdejší mocný muž české politiky tolik oblíbil Twitter. "Myslím, že je to jednoduché, možná ještě jednodušší než Facebook," řekl pro ParlamentníListy.cz. A jaký je jeho názor na obsah Rittigova Twitteru? "Hodně se nudí, protože podle frekvence tweetů to nevypadá na zaneprázdněného muže. Také hodně přeposílá, je vidět, že brouzdá. Zajímavé je, že ho sledují skoro 4 tisíce fanoušků, to je obstojné," doplnil.

Za zmínku stojí, že poslední medializované události, které se týkaly Rittigova působení v českém zdravotnictví, na svém Twitteru nezmínil. Připomeneme, že výňatky z deníku bývalého ředitele pražské Nemocnice Na Homolce Vladimíra Dbalého například tvrdí, že si exředitel přišel k právníkům lobbisty Ivo Rittiga pro úplatek, prý se to stalo 20. ledna 2010. Tehdy údajně napsal, že dorazil do centrály, jak nazýval sídlo advokátní kanceláře Šachta&Partners, pro niž pracoval David Michal. 

Poslední příspěvek z Twitteru:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…