Nejdříve chtějí zabít mě, teď chce Babiš premiéra mlátit lopatou. Kalousek se nestačí divit

16.05.2014 16:26

Místopředseda TOP 09 Miroslav Kalousek ve čtvrtek ve sněmovně upozornil, že ho uráží facebookový profil strany ANO. Jeden z uživatelů navrhl, aby se natočil film „Je třeba zabít Kalouska“. Strana v komentáři napsala „To je ovšem úžasný film“ a přestože měla na mysli jiný snímek, za urážky se omluvila. V pátek ale Kalousek upozorňuje na další výstřelky hnutí ANO a diví se, že je předseda Andrej Babiš připraven premiéra Bohuslava Sobotku (ČSSD) praštit lopatou.

Nejdříve chtějí zabít mě, teď chce Babiš premiéra mlátit lopatou. Kalousek se nestačí divit
Foto: Daniela Černá
Popisek: Miroslav Kalousek na besedě v Opavě

Bývalý ministr financí Kalousek se na svém profilu na Facebooku ptá, jak dlouho bude nutné snášet manýry hnutí ANO.

Nejdřív mi vyhrožují, že budu oběšen a zastřelen. Teď chce předseda ANO praštit premiéra lopatou

„Včera mi na stránkách hnutí ANO bylo vyhrožováno, že budu oběšen a zastřelen. Předseda klubu Faltýnek se mi za to omluvil. Dobrá. Dnes pro změnu předseda hnutí ANO sděluje národu, že je připraven praštit premiéra lopatou. Kdo se omluví za předsedu Babiše? Agent Bureš?“ ptá se Kalousek.

Babiš nemá se Sobotkou žádné konflikty

Babiš totiž v rozhovoru pro deník Právo prohlásil, že pokud premiér Bohuslav Sobotka (ČSSD) nepřestane útočit na lídra kandidátky ANO Pavla Teličku, dá mu lopatou. Později prostřednictvím svého mluvčího Marka Zemana prohlásil, že jeho výrok zkreslila novinářka.

„Pan ministr Babiš nemá s premiérem Sobotkou žádné konflikty, ani žádné nevyvolává, pouze reaguje,“ uvedlo ANO v tiskové zprávě. Babiš prý k Sobotkovi necítí nevraživost.

Co přesně napsal Miroslav Kalousek na Facebooku:

Včera mi na stránkách hnutí ANO bylo vyhrožováno, že budu oběšen a zastřelen. Předseda klubu Faltýnek se mi za to omluvil. Dobrá. Dnes pro změnu předseda hnutí ANO sděluje národu, že je připraven praštit premiéra lopatou. Kdo se omluví za předsedu Babiše? Agent Bureš? Jak dlouho ještě budeme snášet tyto manýry?"

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vfe

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…