Nejen sexuální maniak, ale i blázen. Totální idiot! Velký výprask Konvičkovi za střelbu na Staromáku

21.08.2016 17:55

První reakce na vystoupení Martina Konvičky na Staroměstském náměstí na sebe nenechaly dlouho čekat. Účastníci manifestace odpůrců islámu, již předvedli okupaci Prahy Islámským státem, některé přítomné vyděsili.

Nejen sexuální maniak, ale i blázen. Totální idiot! Velký výprask Konvičkovi za střelbu na Staromáku
Foto: Hans Štembera
Popisek: Happening s názvem Okupanti obsazují Prahu v souvislosti s výročím vpádu vojsk Varšavské smlouvy do Československa v roce 1968

„Konvička přijel se svejma kámošema v džípu v přestrojení za bojovníky Islámského státu na Staromák, začali tam mávat jejich vlajkou a ‚střílet‘ do vzduchu. Policie to pak celý ukončila,“ okomentoval situaci v Praze teplický radní Dominik Feri (TOP 09). „Pak že Česko není nezávislý, když si i teroristy dokážeme zahrát sami,“ dodal.

Servítky si nebral režisér Břetislav Rychlík. „Já se asi poseru, jediní poranění od útoků islamistů jsou občané zranění Konvičkou a jeho hrdiny z Bloku proti islámu. Co se stane, až nás bude chtít bránit domobrana A. B. Bartoše v čele s Františkem Krejčou. Ani nepomyslet,“ řekl. Obdobný komentář sdělil i aktivista Jaroslav Cerman. „Takže zatím jediní muslimští teroristé, kteří v České republice zranili lidi, jsou konvičkovci, kteří se ale za muslimské teroristy převlíkli a vydali se ve výročí sovětské okupace děsit turisty na Staromáku. To už nám do vody začali Rusové krom meskalinu kapat i LSD?“ zeptal se Cerman.

Podle koordinátora HateFree Lukáše Houdka hrabe konvičkovcům čím dál víc. „Když se lidi neděsí dostatečně on-line, tak je vyděsíme off-line tak, až si sami v panice ublíží. Někteří by už fakt měli asi vyhledat odbornou pomoc,“ řekl. 

Poslanec za ANO Jiří Zlatuška se domnívá, že dříve nebo později zřejmě ke střílení dojde. „Ti ‚správní‘, co nosí zbraně na popud prezidenta, při tom zastřelí pár jiných ‚správných‘, kteří jen v převlečení provokují, aby všichni ty zbraně nosili,“ podotkl. „Co ale dělat, když tu nikdo skutečně nebezpečný není, že ano?! Prostě Česko ročník 2016. Obehnat drátem a prohlásit za jeden velký blázinec,“ uzavřel svůj komentář Zlatuška.

„Výhodou“ lidí, jako jsou Konvička či předseda strany Svoboda a přímá demokracie Tomio Okamura, je podle redaktora Forbes Pavla Kalouše to, že se dřív nebo později sami odstřelí. „U Konvičky to dnes takhle dopadlo málem doslova,“ dodal.

„Po svém posledním vystoupení si už Martin Konvička znovu s prezidentem republiky na jednom pódiu hymnu asi nezazpívá,“ dodal vedoucí projektu Demagog.cz Jan Tvrdoň.

Regulérním bláznem nazvala Konvičku publicistka Kateřina Kňapová. „Konvička je viditelně nejen sexuální maniak, ale i regulérní blázen,“ dodala Kňapová.

Aktivista Tomáš Peszynski poté Konvičku otituloval totálním idiotem. „Další zranění. Opět díky náckům. Hlavně že se bojíme teroristů. A Zeman dělá na Hradě to samý, ale rozumněji,“ řekl.

„Fakt mě zajímá, jak by asi rozhodl soud, kdyby dnes nějaký legálně ozbrojený občan ten konvičkovský (slepými patronami střílející) happening na téma obsazování Staromáku natvrdo rozstřílel,“ zamyslel se fotograf Eugen Kukla.

Příznivci Iniciativy Martina Konvičky se objevili na Staroměstském náměstí v Praze dnes odpoledne. Kvůli střelbě i automobilu ve stylu Islámského státu se však mnoho lidí vyděsilo a došlo i k několika zraněním. Podle reportéra ParlamentníchListů.cz, který akci na místě sledoval, prchali především lidé ze vzdálenějších zahrádek, kteří o žádné akci nevěděli a jen je vyděsila střelba. Happening s názvem Okupanti obsazují Prahu byl povoleným setkáním. Samotný Konvička byl zadržen policiií. Informovala o tom Iniciativa Martina Konvičky na své facebookové stránce. Tam také upřesnila, že po páté hodině byl propuštěn.

reklama

autor: vef

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„To jste neměli vědět.“ Fiala v centrále CIA. Toto vyplavalo z minulosti

21:40 „To jste neměli vědět.“ Fiala v centrále CIA. Toto vyplavalo z minulosti

Když na jaře 2019 zavítal Andrej Babiš coby premiér do sídla CIA, vzbudilo to rozruch. Vyjádřila se …