Nejsem favorit, tvrdí prezidenský kandidát Horáček. A byl by rád, kdyby Zeman kandidoval znovu

12.11.2016 7:03

Michal Horáček je rád, že není považován za favorita nadcházejících prezidentských voleb. Horáček to uvedl v rozhovoru, který poskytl dnešním Lidovým novinám. Zároveň prohlásil, že by byl rád, kdyby současný prezident Miloš Zeman na post hlavy státu kandidoval znovu.

Nejsem favorit, tvrdí prezidenský kandidát Horáček. A byl by rád, kdyby Zeman kandidoval znovu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Michal Horáček

„Moc si přeji, aby pan inženýr Zeman znovu kandidoval. Obhajobou by se vystavil voličskému hodnocení svého prvního volebního období… Tak srdnatého protivníka bych si vážil. Chci se utkávat s nejtěžšími soupeři,“ uvedl Horáček.

Vyjádřil se také k tomu, že sázková kancelář Fortuna vypsala kurz na jeho prezidentské vítězství v poměru 1:3,3. To znamená, že pokud byste si vsadili tisícikorunu, začátkem roku 2018 byste v případě Horáčkova vítězství dostali 3300 Kč.

„Mně přijde, že (kurz) je příliš nízký,“ míní. Horáček by sám na sebe vypsal kurz vyšší. „Jsem rád, že nejsem favorit. Být favoritem znamená, že se má něco stát. V životě jsem zažil období systému, který věděl „co se má stát‘. Ten režim říkal, že věc je historicky předurčená,“ uvedl Horáček, jemuž by vadila vláda s ministry za KSČM.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…