Nejsme lokajové Bruselu, bude Bobošíková volat na Merkelovou

19.03.2012 21:24

Demonstraci s názvem „Stop diktátu Bruselu!“ chystá Suverenita – Blok Jany Bobošíkové ku příležitosti návštěvy německé kancléřky Angely Merkelové v České republice. Strana kandidátky na přímou volbu prezidenta chce významné světové političce ukázat svůj nesouhlas s politikou Evropské unie.

Nejsme lokajové Bruselu, bude Bobošíková volat na Merkelovou
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jana Bobošíková demonstruje před budovou vlády

Podle informací agentury Mediafax se protesty chystají před Pražským hradem i před sídlem vlády. Kromě předsedkyně strany se jich zúčastní také bývalý ministr financí Vlastimil Tlustý.

Angelu Merkelovou čeká v Praze i jedno malé překvapení: Má to být jakési zhmotnění nejnovějších směrnic z oblasti zlepšování kvality života drůbeže a prasat, které podle strany nese vinu na zdražování potravin a zhoršování kvality života lidí. „Chceme, aby německá kancléřka jasně viděla, že ne všichni v České republice jsou nadšenými lokaji Bruselu a že ne všichni jsou spokojeni se současným stavem EU a politikou eurozony,“ vzkázala místopředsedkyně strany Jana Volfová.

Angelo, Češi jsou nespokojení!

Demonstrace se neomezí pouze na hlavní město. Ve všech krajských městech bude pokračovat kampaň s názvem „Nenuťte nám euro“. „Chceme, aby představitelé EU konečně začali řešit skutečné problémy EU, jako jsou demokratický deficit, nesmyslná multikulturní, přistěhovalecká, unifikační politika a dramatický pokles konkurenceschopnosti,“ vypočítala další cíle Jana Bobošíková.

„Chceme, aby konečně začali brát na vědomí i kritické názory a postoje občanů, jejichž důvěra v EU se dramaticky propadá a je na historickém minimu,“ dodala.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jhe

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…