Někdo na nás neustále pouští sra*ky, rozčílil se Faltýnek u Veselovského. Proč jste se nechal zaměstnat tunelářem Bakalou, ptal se

11.10.2017 18:52

Internetová televize DVTV přináší rozhovory s lídry jednotlivých subjektů kandidujících ve volbách. Za hnutí ANO nepřišel šéf hnutí ANO Andrej Babiš, ale jeho první zástupce Jaroslav Faltýnek a ten se pořádně rozpálil. Prozradil moderátorovi Martinovi Veselovskému, jak se pozná, že je seriózní novinář. Důkazem prý může být to, že Veselovský odešel z ČT. Vedle toho Faltýnek řekl, že na hnutí ANO někdo vypouští „sračky“.

Někdo na nás neustále pouští sra*ky, rozčílil se Faltýnek u Veselovského. Proč jste se nechal zaměstnat tunelářem Bakalou, ptal se
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jaroslav Faltýnek

Hned na úvod Jaroslav Faltýnek oznámil, že neví, kdo stojí za twitterovým účtem Julius Šuman a že je mu to jedno.

„Já to neřeším, takový kraviny pane Veselovský, mě to vůbec nezajímá,“ zdůraznil Faltýnek. Má za to, že si s kauzou firmy Čapí hnízdo užijeme ještě hodně legrace. Faltýnek je spolu s Babišem v této kauze obviněn.

„Mě zajímají konkrétní výsledky práce a ne výsledky nějakýho Šumana. Je to někdo, kdo chce poškodit naše hnutí ve volbách, to je jasný všem v této zemi. Může to být někdo, komu vadí, že jsme začali dělat pořádek v naší zemi, že jsme začali vybírat peníze,“ rozohňoval se 1. místopředseda hnutí ANO.   

Veselovský nechtěl věřit, že Faltýnka nezajímá, kdo stojí za anonymním účtem známým pod jménem Julius Šuman. Faltýnek ale moderátora přesvědčoval. že je sice politik, ale je také jednoduchý člověk a proto je mu Šuman ukradený.

„Pane Veselovský, já jsem jednoduchej člověk, já nemám Twitter ani Facebook. Já rád vařím, maluju a snažím se pracovat ve prospěch našich zemědělců,“ pokračoval Faltýnek. „Tomu se mi nechce věřit, že jste jednoduchej člověk,“ kroutil hlavou Veselovský. „Jsem,“ smál se Faltýnek.

Posléze se to Faltýnek Veselovskému snažil vysvětlit ještě z trochu jiného úhlu pohledu.

„Víte, kolik čtu denně nesmyslů v novinách od různejch psychopatů? Proto mě to nezajímá, protože není nic staršího než včerejší noviny. A na tom se shodneme, protože jste seriózní novinář. Proto jste odešel z České televize. Ale víte, co nechápu, pane Veselovský? Jak jste se nechal zaměstnat panem Bakalou, který vytuneloval Českou republiku,“ zaútočil na Veselovského Faltýnek.

Celý rozhovor naleznete zde

Novinář se okamžitě ohradil, že Faltýnek neví vůbec nic o tom, proč moderátor odešel z České televize a neví také nic o tom, že Veselovský není zaměstnán Zdeňkem Bakalou.

A Faltýnek znovu zaútočil.

„Četl jsem to v novinách, že někdo neustále pouští nějaké sračky na naše hnutí,“ vypálil. Hnutí ANO prý šláplo na kuří oko kdekomu, takže může být spokojenost u ČSSD, TOP 09, ODS i u dalších stran, a tak teď není jisté, s kým případně ANO sestaví povolební koalici. S hnutím SPD Tomia Okamury si to prý moc představit neumí, protože mu některé Okamurovy názory přijdou zvláštní a občas zábavné.  

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…