Někdo si dělá srandu: Přišel nám mail od falešné Karolíny Peake

08.08.2013 11:42

Z oficiálního sněmovního e-mailu poslankyně Karolíny Peake, od rána bývalé předsedkyně strany LIDEM, dorazil jejím kolegům žertovný e-mail. Není to poprvé, co se někomu podařilo nabourat e-mailovou schránku této poslankyně a rozeslat jejím jménem text pro obveselení.

Někdo si dělá srandu: Přišel nám mail od falešné Karolíny Peake
Foto: Hans Štembera
Popisek: Za vládu v demisi dorazila Karolína Peake

V nejnovějším textu nazvaném „PROSÍK“ poslankyně jménem Karolína Pík nabízí své služby a přikládá pozoruhodný životopis. Zajímavé je již všeobjímající oslovení, kterým falešná poslankyně svůj inzerát zahajuje. Adresáty oslovuje: „Vážené soudružky a soudruzi, dámy a pánové, bratři a sestry, milý Vítku." Následuje životopis, ve kterém prezentuje své dosavadní úspěchy.

Na prvním místě mezi svými úspěchy Pík uvádí, že „nafotila kalendář“. Je prý velmi zkušenou političkou s pozoruhodnou praxí v boji s korupcí. „Zastávala jsem mnoho důležitých funkcí, šitých na míru,“ chlubí se uchazečka. Mimo jiné je prý několikanásobnou exvicepremiérkou Nečasovy vlády, a rovněž má bohaté zkušenosti s řízením Ministerstva obrany.

„Nejsem nějaká křehká dívenka,“ ujišťuje falešná Peake v narážce na slavný výrok své originální předlohy. Dokázala prý založit stranu, která se vejde do jednoho autobusu. „Dnes autobusu došla nafta, tak jsem vystoupila a těch pár pasažérů už ten kousek dojde pěšky,“ píše se dále v e-mailu.

Proto je prý poslankyně Karolína Pík nyní volná, čistá, nezatížená a nabízí svou spolehlivost všem parlamentním stranám. „Tak co? Vítku? Vojtěchu? Andreji? Tomio? Slávku? Kdo bude ten šťastný? Neváhejte, nebo se nabídnu majoru Zemanovi,“ uzavírá poslankyně neodolatelnou nabídku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

18:05 „Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

Rusko chystá výstavu v moskevském parku Patriot, kde vystaví ukořistěné ukrajinské tanky západní výr…