Nemám mozek. Tomáš Klus vás chtěl potěšit, snad ho pochopíte

16.02.2021 15:45

Procházíme podle něj mlžným obdobím a leze to na mozek. Zpěvák Tomáš Klus se proto rozhodl v těžkých dobách podpořit své fanoušky a zahrát jim písničku. Bude teď prý pro ně vystupovat častěji. Říká tomu „Nouzovka“. Prozradil také, co k tomu pije, a je to síla.

Nemám mozek. Tomáš Klus vás chtěl potěšit, snad ho pochopíte
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomáš Klus

Video na svém facebookovém profilu nadepsal slovy „Nenecháme se v tom. Nás nedostanou!“ Pak to začalo: „Přátelé, děkuji vám za tipy, co bych vám mohl zahrát. Doufám, že se mi bude dařit hrát vám pravidelně, protože mám pocit, že tohle zvláštní, mlžné období mnohým z nás už leze na mozek a myslím, že není lepší cesty k uklidnění ducha než skrze hudbu.“ Domnívá se Klus.

„A protože jsem demokrat, a tipy, které jste mi mnozí z vás psali, byly tak rozdílné, tak demokraticky rozhoduji já. A jak budeme říkat téhle seanci? Nouzovka. Máme nový čtrnáctidenní nouzový stav, takže nouzovka. Takže v rámci nouzovky vám zahraju první píseň, kterou poprvé slyšelo širší publikum než moji přátelé,“ prozradil divákům.

Anketa

Kdo by byl lepší předseda ČSSD?

12%
65%
hlasovalo: 11553 lidí
„A jsem rád, že se okruh mých přátel rozrostl a že teď můžu zpívat taky vám, přátelé. Mějte krásný večer a děkuju vám za to, že přes to všechno, co se děje okolo nás, neopouštíme dobrou mysl, že si třeba teď dokážeme sednout. Dobrou chuť, pokud právě popíjíte čaj. Já mám černý čaj s mlékem, ten mám rád a už přestávám mluvit, vidíte půl minuty a pořád se nic neděje, ale v tuto chvíli už ano…“ usmíval se Klus. 

Následně zpěvák zahrál poněkud zmatenou improvizovanou písničku, kde se mimo jiné vyznal ze své skepse ze současné situace, že jeho děti hrají Člověče, nezlob se, nebo ke své lásce k čokoládě. „A já si říkám, ,jde to s náma z kopce, ale nejde, člověče, vzchop se, vždyť bude zase dobře, všude to říkaj, že bude líp,“ či kousek jako „nemám mozek, takže mi na něj nemá co lézt, ani ta podivná doba dole, co je v předsíni,“ nebo „jsem schopen sníst celou čokoládu na jedno posezení, a to si říkám, neláduj, neláduj se, jsem čokoholik.“ Takovéto a podobné Klusovy verše zřejmě nezlidoví, ale jeho fanoušky zcela jistě potěší.

Výstup zakončil opět hřejivým vzkazem: „Přátelé, mějte se krásně a zítra na viděnou, joo? A jsme dobrý, všechno zvládneme přece,“ hlásil zpěvák a několikrát žertovně zamrkal do objektivu, jako by už z celého současného dění dostal tik. Celou písničku si můžete poslechnout níže.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: AZy

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…