Nemáš rád armádu? Tvoje blbost, utop se. Podívejte se, kde to stojí

09.04.2015 9:36

Vyjádřit podporu Armádě ČR lze rozličnými způsoby. Ten, na který odkazuje na svých facebookových stránkách dle svých slov největší český internetový magazín zaměřený na vojenskou tematiku armyweb.cz, ale spadá do kategorie těch poněkud svéráznějších.

Nemáš rád armádu? Tvoje blbost, utop se. Podívejte se, kde to stojí
Foto: hns
Popisek: Pandur II

Facebooková komunita internetového magazínu armyweb.cz, která sdružuje více než sedmnáct tisíc nadšenců vojenské tematiky, včera na svých stránkách zveřejnila odkaz na jeden z internetových serverů prodávajících vlastenecká trička s potisky, kterými jejich nositelé mohou vyjádřit podporu českým vojákům, policistům či hasičům.

Zájemci si tak kupříkladu mohou pořídit tričko, na kterém je vyobrazen znak Armády České republiky – bez státního znaku – zato s jadrným textem. „Nemáš rád armádu? Tvoje blbost.  Až přijdou povodně, tak se třeba utop!“

Trička ke zhlédnutí, popř. ke koupi ZDE a ZDE

V podobném duchu se nese i vyjádření podpory českým policistům. Těm, kteří nemají rádi příslušníky Policie ČR je naznačeno, že by se takový postoj, podobně jako u Armády ČR, nemusel vyplatit. "V případě nouze si volej maminku," stojí na tričku, které prodává server armytrička.cz.  

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: luš

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…