Německo plánuje novinky v boji s migranty. Konečně budou všichni v jedné databázi

12.07.2016 18:34

Německá vláda se rozhodla zavést nové opatření pro zvládání migračního toku do Evropy. Bude jím nová mezinárodní databáze, která bude sdružovat data o všech příchozích migrantech a jejich pohybu po Evropě. Informují abc news.

Německo plánuje novinky v boji s migranty. Konečně budou všichni v jedné databázi
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Uprchlické tábory kolem iráckého města Dahúk

Nejnovější opatření pro zvládnutí migrační krize vzešlo z dílny německé vlády a mezinárodních organizací, které se rozhodly v Berlíně vytvořit databázi pohybu všech migrantů.

„Musíme v rámci světového společenství komunikovat o tom, jak regulovat migraci. Vlastní či evropská řešení jsou nedostačující,“ prohlásil na adresu vznikající databáze německý ministr zahraničí Frank-Walter Steinmeier.

Celý text zde.

Německo se tak bude podílet na spuštění „světového migračního datového portálu, který bude umístěn v Global Migration Data Analysis Center Mezinárodní organizace pro migraci v Berlíně“.

Podle agentury pro uprchlíky OSN se během loňského roku pohybovalo po světě rekordních 65,3 milionu uprchlíků a vnitřně vysídlených osob.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: spa

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…