Nepěkná budoucnost ČSSD i TOP 09. Analytička Ryšánková bude nemilosrdná. Více v sobotu večer

03.11.2017 20:02

Andrej Babiš nakonec podporu pro svoji menšinovou vládu získá. „Strany se podívají do svých pokladen a předčasné volby si rozmyslí,“ říká v pořadu PL TV Horké téma politická analytička Irena Ryšánková. Přinášíme ukázku z pořadu, který přineseme v sobotu večer.

Nepěkná budoucnost ČSSD i TOP 09. Analytička Ryšánková bude nemilosrdná. Více v sobotu večer
Foto: Hans Štembera
Popisek: Irena Ryšánková

Politická analytička Irena Ryšánková, která vždy přichází s dobrými infromacemi z politických kuloárů, byla tento týden hostem pořadu PL TV Horké téma. Veškeré otázky se pochopitelně týkaly povolebního vývoje.

Ryšánková bez obalu hovořila o situaci v KSČM či v TOP 09 a stejně tak v Lidovém domě, sídle sociálních demokratů. TOP 09 podle ní za Miroslava Kalouska nemá žádnou náhradu a strana časem zanikne.

Prezident Miloš Zeman podle jejích slov svůj úřad vykonává naprosto v souladu s ústavním pořádkem a v současné povolební době plní svou funkci přesně tak, jak by měl. Šance na znovuzvolení má prý stále vysoké.

Kompletní vydání pořadu Horké téma s Irenou Ryšánkovou najdete na serveru ParlamentníListy.cz jako tradičně během sobotního večera.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Radim Panenka

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…