Neradi to píšeme: Uprchlíci opět znásilňovali

06.04.2016 7:02

Německo zažilo o víkendu dva případy sexuálního napadení dětí. Stát za nimi měla dvojice uprchlíků z Afghánistánu. Ti podle všeho obtěžovali malé děti. Uvedl to server TN.cz.

Neradi to píšeme: Uprchlíci opět znásilňovali
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Menší uprchlický tábor pro rodiny s dětmi v Ankawě. Jde o křesťanskou čtvrť Arbílu, čtvrtého největšího města v Iráku

K incidentu došlo v Severním Porýní-Vestfálsku. Dvojice afghánských mužů ve věku 20 a 25 let podle všeho zneužila čtrnáctiletého chlapce, dva jiní utečenci osahávali nedaleko Kielu pro změnu dvě holčičky. Jeden z mužů je stále na útěku. K útokům došlo ve veřejných bazénech. 

Původní text ZDE.

Čtrnáctiletý chlapec musel oba migranty sexuálně uspokojit. Jedenáctiletý chlapec, kterého chytili společně s ním, se dokázal schovat. Díky rychlosti chlapců, kteří vše poté nahlásili policii, byli oba Afghánci zadrženi ještě v bazénu. Nyní jsou ve vazbě.

K útoku na dvě devítileté holčičky došlo také v bazénu, a to v sobotu v podvečer ve městě Rendsburg na severu Německa. Pode jejich výpovědi se jich dva cizinci dotýkali na intimních místech, policie následně zadržela sedmadvacetiletého Iráčana. Ten je ve vazbě, druhý muž policii stále utíká. 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…