Nervy tečou. Zákazník u kasy nedodržel rozestup, skončilo to ranou pěstí

22.02.2021 19:17

Kvůli nedůslednému dodržování vládních opatření se v neděli v supermarketu v Litovli na Olomoucku strhla potyčka mezi zákazníky. Jeden z nich nedodržoval dostatečný rozestup u pokladny, na což jej jiný upozornil. Jejich následné dohadování nakonec vyústilo ve spor, který zakončila pěst do obličeje, informuje na svém webu TV Nova.

Nervy tečou. Zákazník u kasy nedodržel rozestup, skončilo to ranou pěstí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Policejní vůz, ilustrační foto

„Když skládali zboží na pás, tak si zákazníci kvůli rozestupu vyměnili názory. Následně jeden druhého fyzicky napadl,“ sdělil k případu zástupce velitele litovelské městské policie František Bartošek.

Napadený neutrpěl vážnější poranění. „Pán ošetření odmítl. Zůstal na místě nejen bez ošetření, nechtěl převézt ani do nemocnice na vyšetření,“ uvedla mluvčí záchranářů Lucie Urbanová.

Incident na svém facebooku popsala svědkyně celé události. „Přemýšlím o tom, jestli jsme v Litovli klesli tak hluboko v této náročné době, že si při nákupech budeme vzájemně rozbíjet obličej,“ napsala uživatelka Dáša S. ve skupině Litovel 1252.

Celý text ZDE.

Někteří podrážděnost lidí v psychicky vypjaté době chápou. „Občas tu naštvanost lidí i v obchodech chápu. Podívejte se, jak se někteří chovají! Vy si dáte odstup u pokladny od lidí před sebou, a přitom vám za zády dýchá dvacetiletá blondýna s frajerem,“ přidal svou zkušenost přispěvatel do diskuse Ludvik.

„Nalepit na zem čáry, a je to. Lidi jsou už ovce, tak se podle toho musíme zařídit. A bude hůř, to si pište,“ neskrýval obavy komentující Pavel.

Takto vyhrocený případ je podle zdejších strážníků ojedinělý. „Tento incident byl naštěstí výjimečný. Evidujeme oznámení, že lidé nemají třeba roušky, ale moc toho není,“ dodal Bartošek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Moravský espéďák: Rusko už za dva roky nebude existovat. Psali analytici z USA

20:17 Moravský espéďák: Rusko už za dva roky nebude existovat. Psali analytici z USA

Moravský kandidát SPD a Trikolory do Evropského parlamentu Boris Latýn ve svém komentáři zmiňuje ana…