Nestačím zírat. Jste křivák, okřikl Okamura lidovce

02.12.2013 9:54

Tomio Okamura se kvůli doplňovacím senátním volbám na Zlínsku ostře pustil do kandidáta lidovců, starosty Patrika Kunčary. Vadí mu, že jej nejprve žádal o podporu, a když ji nezískal, rozhodl se Okamuru pomluvit v médiích. Úsvit má na Zlínsku svého kandidáta do Senátu. Šéf Úsvitu proto ve svém prohlášení vyzývá občany, aby přišli k volbám podpořit Pavla Talaše a pomohli tak ke změnám v Parlamentu.

Nestačím zírat. Jste křivák, okřikl Okamura lidovce
Foto: Daniela Černá
Popisek: Tomio Okamura na mítinku v Bystřici pod Hostýnem

„Nestačím zírat na to, co o mně říká starosta Uherského Brodu na Zlínsku Patrik Kunčar z KDU-ČSL. Tento člověk mi před 14 dny volal a žádal mě o veřejnou podporu, protože bude kandidovat v doplňovacích senátních volbách na Zlínsku, které se konají 10. - 11. ledna 2014. Říkal mi, jak by mu moje veřejná podpora pomohla ke zvolení. Slušně jsem mu vysvětlil, že ho podpořit nemůžu, protože bude naše hnutí Úsvit stavět do voleb svého vlastního kandidáta, navíc s podporou hnutí ANO, MUDr. Pavla Talaše,“ napsal Okamura. V této souvislosti není bez zajímavosti, že Talaš je Okamurův tchán, respektive otec jeho partnerky.

Tomio Okamura se dále rozčiluje a všímá si zvratu v chování Kunčara. „A dnes se dočítám v médiích, jak pan Patrik Kunčar z KDU-ČSL kritizuje najednou mojí práci, špiní mně a naváží se do mě. A sám sebe vychvaluje. To je neuvěřitelné chování. Před 14 dny chce ode mne podporu, a když jí nedostal, tak mi vrazí kudlu do zad,“ popisuje událost šéf hnutí Úsvit.

Přijďte k volbám podpořit změnu

Dnes mají strany rodící se koalice opět jednat o budoucí vládě. KDU-ČSL mluví i o variantě, že se s ANO a ČSSD nedohodne a KDU-ČSL tudíž do vlády nevstoupí. Možných sporných bodů se totiž několik rýsuje a spekuluje se o tom, že by Okamurův Úsvit mohl právě lidovce nahradit a stát se koaličním partnerem.  Hnutí ANO na Zlínsku podporuje ve volbách do Senátu kandidáta Úsvitu Talaše.

Tomio Okamura se v prohlášení, které mají ParlamentníListy.cz k dispozici, obrací k voličům a slibuje jim změnu, pokud zvolí do Senátu kandidáta Úsvitu. „Chcete opravdu, aby Vás v Senátu za Zlínsko zastupoval takový bezcharakterní člověk s ohebnou páteří jako Patrik Kunčar z KDU-ČSL? Když se takto podrazácky chová již nyní, co bude dělat potom, kdybyste si ho zvolili do Senátu? Děsivá představa, další křivák…“ varuje bývalý senátor.

Tomio Okamura při svém vstupu do Senátu paradoxně koketoval s tím, že by vstoupil do jednoho klubu s lidovci. Nyní proti jejich kandidátovi ostře vystupuje a burcuje voliče, aby přišli volit jeho kandidáta.

„Přijďte nás prosím 10. - 11. ledna na Zlínsku určitě podpořit k volbám, bude nízká volební účast, takže každý Váš hlas bude potřeba, aby nás bylo pro uskutečnění změn v Parlamentu víc. Mluvte prosím i s Vaší rodinou a přáteli a přiveďte je k volbám také. Děkuji za podporu,“ napsal Okamura a zakončil heslem: „Odvážně ke změně!“

Co přesně napsal Tomio Okamura ve svém prohlášení:

Nestačím zírat na to, co o mně říká starosta Uherského Brodu na Zlínsku Patrik Kunčar z KDU-ČSL. Tento člověk mi před 14 dny volal a žádal mě o veřejnou podporu, protože bude kandidovat v doplňovacích senátních volbách na Zlínsku, které se konají  10. - 11. ledna 2014. Říkal mi, jak by mu moje veřejná podpora pomohla ke zvolení. Slušně jsem mu vysvětlil, že ho podpořit nemůžu, protože bude naše hnutí Úsvit stavět do voleb svého vlastního kandidáta, navíc s podporou hnutí ANO, MuDr. Pavla Talaše.
A dnes se dočítám v médiích, jak pan Patrik Kunčar z KDU-ČSL kritizuje najednou mojí práci, špiní mně a naváží se do mě. A sám sebe vychvaluje. To je neuvěřitelné chování. Před 14 dny chce ode mne podporu, a když jí nedostal, tak mi vrazí kudlu do zad.

Chcete opravdu, aby Vás v Senátu za Zlínsko zastupoval takový bezcharakterní člověk s ohebnou páteří jako Patrik Kunčar z KDU-ČSL? Když se takto podrazácky chová již nyní, co bude dělat potom, kdybyste si ho zvolili do Senátu? Děsivá představa, další křivák...

Přijďte nás prosím 10. - 11. ledna na Zlínsku určitě podpořit k volbám, bude nízká volební účast, takže každý Váš hlas bude potřeba, aby nás bylo pro uskutečnění změn v Parlamentu víc. Mluvte prosím i s Vaší rodinou a přáteli a přiveďte je k volbám také. Děkuji za podporu.
ODVÁŽNĚ KE ZMĚNĚ!


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: dkr

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…