Nestojíme o hokynaření, říká Nouza z TOP 09 k dění v Praze

24.08.2015 23:05

Pod primátorkou Adrianou Krnáčovou (ANO) se podle všeho kýve židle jako nikdy dříve. Zdá se, že nejmocnější žena v Praze ztratila podporu členů magistrátního klubu hnutí ANO. Co bude s vládou v hlavním městě dál? V pondělních Událostech, komentářích České televize o tom hovořil Jiří Nouza (TOP 09).

Nestojíme o hokynaření, říká Nouza z TOP 09 k dění v Praze
Foto: repro youtube, tan
Popisek: Jiří Nouza

Původně byl do vysílání pozván nejen Nouza, ale také Michal Hašek z ANO, který se ale vystoupení nakonec vyhnul. Nepodařilo se s ním navázat ani telefonické spojení. Nouza naproti tomu nešetřil kritikou. „Tato koalice spotřebovává veškerou svou energii na vnitřní spory,“ konstatoval s tím, že dosud ANO, Trojkoalice a ČSSD vystačily s tím, co připravila ještě předchozí rada pod vedením Tomáše Hudečka, který už ale není členem TOP 09.

Ve vysílání také prozradil, že ho dosud neoslovil nikdo ze současné koalice s nabídkou případné spolupráce. „My se prozatím nechceme podílet na politickém hokynaření,“ prohlásil. Pokud se ovšem koalice rozpadne, bude nutné jednat o tom, jak v Praze začít řešit problémy, které se dosud neřešily.

Server ParlamentníListy.cz přinesl jako první zprávu o tom, že primátorka Krnáčová ztratila důvěru drtivé většiny členů vlastního klubu ANO.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

18:05 „Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

Rusko chystá výstavu v moskevském parku Patriot, kde vystaví ukořistěné ukrajinské tanky západní výr…