Netočte to. Šafrův web šíří "senzační odhalení" o Babišovu štábu

05.08.2017 15:42

Server Občasník.eu nahlédl pod pokličku hnutí ANO a zjistil, že Andrej Babiš a jeho lidé si velmi hlídají, co kdo kde natočí či nafotí.

Netočte to. Šafrův web šíří "senzační odhalení" o Babišovu štábu
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Ve Vlčnově se konala tradiční jízda králů a byli tam i někteří politici

Andrej Babiš nelení a stejně jako řada jiných politiků celé léto objíždí voliče a debatuje s nimi. Podzimní volby jsou přece jen stále blíž. Server Občasník.eu ovšem zjistil, že Babišův tým si velmi hlídá, co z vystoupení druhého nejbohatšího Čecha mezi lidmi pronikne do veřejného prostoru. Dokazuje to ostatně video z diskuse Andreje Babiše se zástupci sportu. Debatu spolupořádal fotbalový klub FC Vysočina.

Celý článek naleznete zde

V jednu chvíli se k Babišovi přitočí starostka bedřichovského Sokola Liběna Menšíková a zatímco Babiš podepisuje svou knihu O čem sním, když náhodou spím, pustí se s ním dáma do řečí. Záznam jejich rozhovoru však trvá jen dvacet vteřin. Natáčení totiž zarazí manažerka ANO Jana Líbalová. „Netočte to, je tam ubrus s logem FC Vysočina,“ utne nahrávání svého šéfa.

Text převzal web Pavla Šafra Forum24.cz, který proti Andreji Babišovi útočí stabilně. Tentokrát si z celé scénky vybral do titulku výzvu „netočte to“ a odprezentoval text s titulkem „VIDEO: Ze zákulisí. Netočte to, hlídá si Babišův tým, co se kde objeví“.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…