Newsroom Rosí o mě říká, že jsem ostuda médií... Takže Jaromír Soukup udělal něco, z čeho bude na Kavčích horách haló

18.05.2019 6:28

Týden Jaromíra Soukupa. Pořad, v němž se moderátor Soukup na TV Barrandov věnuje aktuálním otázkám, které v minulých dnech hýbaly médii. Mimo jiné se tak věnoval České televizi nebo eurovolbám.

Newsroom Rosí o mě říká, že jsem ostuda médií... Takže Jaromír Soukup udělal něco, z čeho bude na Kavčích horách haló
Foto: Repro TV Barrandov
Popisek: Volejte šéfovi v Mých zprávách na TV Barrandov

„Dělat tam, to je velké štěstí. To je za odměnu,“ zmínil úvodem k České televizi Jaromír Soukup, který nazývá vysílání veřejnoprávním luxusem. „Kdo neokrádá stát, okrádá rodinu, to jim tam jde,“ poznamenal k České televizi Soukup a všiml si i toho, jak generální ředitel České televize vlastní reality za sto milionů korun. „To určitě koupil za poctivě vydělaný český peníze. Vůbec žádný odkloněný prachy v tom nebyly a ta částka taky nesouhlasí,“ ironizoval Soukup.

„Mladá fronta Dnes udělala majetkový striptýzek Petra Dvořáka. Pojďme si to shrnout. Petr Dvořák si přijde zhruba na 500 tisíc hrubého měsíčně. Neoficiálně je to multimilionář,“ poznamenal Soukup a vypočetl, jak má 105 milionů korun v majetcích. „Radost Petra Dvořáka? Ta je k nezaplacení,“ sdělil s tím, že Dvořák tvrdí, že si ty peníze všechny vydělal. 

„Já mám na něj výzvu... On na mě nadává... Newsroom, Luboš Rosí říká, že jsem ostuda českých médií... Ani minutu nemám k veřejnosti mluvit zvrácené názory, protože kdo mě poslouchá, bude taky zvrácenej jako jsem já,“ rozlítil se Soukup. „Chtěl bych oficiálně vyzvat pana Dvořáka, když si to vydělal, ať za posledních pět let ukáže daňové přiznání,“ uvedl.

Následně se věnoval dle svých slov nejtragičtějším kandidátům v eurovolbách. „Kandidovat bohužel může skoro každej...“ sdělil Soukup. Ukázal například snímek bývalého sociálního demokrata Davida Ratha. „Ten chlap zase kandiduje. A co chce dělat v Evropském parlamentu? Nakopat tlusté prdele úředníkům v Bruselu,“ citoval dle svých slov Soukup Ratha. A demonstroval, jak to tenkrát mohlo být s krabicí od vína. „Já jsem jako David,“ říká Soukup a hraje si jako s krabicí od vína. Dále zmínil Miroslava Sládka, jehož připodobnil k Mr. Beanovi. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …