Nic! Dvě tajná jednání Sněmovny. A zase nic. Ten člověk už nás stál tolik peněz. Nevěřím mu! Novinářský kolega potopil Kroupu

06.05.2021 16:04

„Myslím, že kauza Kroupa překryla kauzu Vrbětice a udělala z ní kameňák. A to ještě fandím všem Kameňákům od Zdendy Trošky.“ To jsou slova komentátora Petra Holce pronesená v pořadu Xaver Live na kanále YouTube. Holec se vedle kauzy kolem Janka Kroupy a Jana Hamáčka vyjádřil i ke covidu-19 či k Pirátům.

Nic! Dvě tajná jednání Sněmovny. A zase nic. Ten člověk už nás stál tolik peněz. Nevěřím mu! Novinářský kolega potopil Kroupu
Foto: Repro Youtube
Popisek: Komentátor Info.cz Petr Holec

Komentátor Holec se nejprve vyjádřil ke kauze kolem Janka Kroupy a k jeho investigativní reportáži ohledně neuskutečněné cesty Jana Hamáčka (ČSSD) do Moskvy. „Je to neuvěřitelný. Dvě tajný zasedání Sněmovny a nic. Nic zase. Ten člověk, ten už nás začíná stát tolik peněz, protože vidíte, Sněmovna ani se nemohla zabývat stavebním zákonem, který má zrychlit a zjednodušit výstavbu a samozřejmě všichni tady řeší drahé bydlení, které souvisí s tím, ale poslanci už dvakrát po sobě museli do Sněmovny na tajné zasedání, kam si pozvali šéfy tajných služeb a policejního prezidenta, nejvyššího státního zástupce, a ani je nenechali promluvit. Takže zažili jsme, to je premiéra velká, skutečně Janek Kroupa zraje do něčeho mnohem horšího než víno,“ poznamenal Holec.

Anketa

Komu víc věříte?

hlasovalo: 14811 lidí
„Myslím, že kauza Kroupa překryla kauzu Vrbětice a udělala z ní kameňák. A to ještě fandím všem Kameňákům od Zdendy Trošky,“ dodal Holec.

Janek Kroupa je dle jeho slov posedlý svou vlastní pravdou a svou vlastní neomylností. „Má dlouhou stopu těch takzvaných investigativních omylů, dokonce pomohl několika nevinným lidem do vazby. Je to tři týdny, nebo měsíc, co pražský soud smetl ze stolu jeho kauzu z před roku, jeho reality show, jak odposlouchával nějakého lobbistu a obchodníka s dezinfekcí a radního Prahy 8. Tak celou tuhle kauzu soud smetl ze stolu. A vzpomeňte si na jeho kauzu o hospodaření Agrofertu, v Českém rozhlase. To skončilo tím, že velká rozhlasová a televizní rada tu reportáž označila za profesně chybnou, šéf Českého rozhlasu přišel o část prémií kvůli Kroupovi... a tomuhle člověku má někdo věřit?“ ptá se Holec, který dle svých slov víc věří Janu Hamáčkovi. „A to je politik, a já z principu politikům nevěřím,“ dodal s tím, že Kroupovi však nevěří už vůbec nic.

Holec následně hovořil i o Pirátech a o tom, jak strana pod vedením Ivana Bartoše chtěla rozpustit Sněmovnu. Dnes však Piráti a STAN tento záměr vzdali, a to pro nedostatek hlasů. „Chtěli, aby se volby, zcela vážně, konaly první víkend v červenci, nejlépe tedy, možná později. To je první prodloužený víkend v červenci s těmi svátky. A já jsem si myslel, že toto může napadnout skutečně jenom Piráty, protože Piráti jsou jiní lidé. To jsou jiní lidé, něco jako UFO, já myslím, že na ně nemůžeme vztahovat normální kritéria, jako vztahujeme na sebe. To je prostě nějaký výsadek nových a lepších lidí. Nevím, kde se tady vzali, ale doufám, že přinejmenším jejich popularita nebude trvat moc dlouho,“ podotkl Holec. 

Následně se vyjádřil i ke covidu-19. „Vstupujeme, doufejme, do finále covidu. Otevírají se služby, školy a předpovídá se silný a velmi rychlý ekonomický růst. Který nás samozřejmě nechá zapomenout na covid, což si myslím, že po roce si zasloužíme. A benefit ekonomického růstu? Vždycky slízne vláda, stejně jako slízne kdyžtak všechny možný průšvihy. A když se daří hůř, tak se samozřejmě daří hůř vládám a daří se líp opozici, a naopak,“ poznamenal Holec.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…