No to jsou věci: Ruské tajné služby prý přišly na to, co je zač Madeleine Albrightová. Neuvěříte, co použily

25.06.2015 10:37

Tajní okultisté přečetli myšlenky bývalé ministryně zahraničních věcí Spojených států Madeleine Albrightové, a proto Rusko ví, že jej chce Amerika zničit. S tímto tvrzením přišel server Lidovky.cz.

No to jsou věci: Ruské tajné služby prý přišly na to, co je zač Madeleine Albrightová. Neuvěříte, co použily
Foto: US DAY.com
Popisek: Madeleine Albrightová

Tuto tezi Lidovky.cz podkládají tvrzením vysloužilého generála FSB Borise Ratnikova, jenž tvrdí, že Spojené státy chtějí přírodní bohatství, kterým Rusko disponuje. A proto jej chtějí zničit. Tvrzení se prý vyčetlo z mysli bývalé šéfky americké diplomacie, což dokázala tajná okultní sekce, založená ještě za Sovětů. Informace koluje již od roku 2007 a Putin ji nazývá „politickou erotikou“.

Sibiř má prý podle výroku Albrightové, který tehdy citoval jeden z diváků televizní besedy, tak velké zásoby nerostného bohatství, že je nespravedlivé, aby je ovládalo pouze Rusko. Podle Putina si země však svůj majetek ochrání. „Tyhle ideje jsou cosi jako politická erotika. Někomu snad poskytují potěšení, ale jen stěží povedou k čemukoli dobrému,“ řekl vládce Kremlu. Zároveň uvedl, že však výrok Albrightové nikdy neslyšel.

Podle Roberta Šlegela, někdejšího předsedy prokremelské mládežnické organizace Naši, jej měla Albrightová pronést v televizním rozhovoru s Alexejem Puškovem. „Nejenže jsem ten výrok nepronesla, ale nikdy jsem si nic takového ani nemyslela,“ bránila se již tehdy bývalá šéfka americké diplomacie. 

Generál FSB Ratnikov před osmi lety uvedl, že jde o informace z vysoce tajného okultního oddělení, do nějž Moskva již investovala stovky milionů rublů. „Naši specialisté se naladili na fotku Albrightové a všechno sesbírali,“ řekl Ratnikov k tomu, jak se na myšlenky Albrightové přišlo. Údajně zjistili i patologickou nenávist vůči Slovanům.

I přestože to Albrightová nikdy nepotvrdila, na její slova vzpomněl před několika dny i šéf ruské Bezpečnostní rady Nikolaj Patrušev. „Američané si myslí, že nám bohatství nenáleží po právu, podle jejich názoru ho totiž neužíváme k jejich prospěchu. Pravděpodobně si vzpomínáte na výrok bývalé americké ministryně Madeleine Albrightové, která prohlásila, že ani Dálný východ, ani Sibiř Rusku nepatří,“ nechal se slyšet Patrušev.

Původní text čtěte ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…