Noční palba Jana Rejžka. Ohání se soudem kvůli Martě Kubišové

25.08.2016 14:50

Hudební kritik Jan Rejžek se opětovně rozpovídal na svém profilu na Twitteru. A servítky si nebral. Dokonce mluvil i o soudu.

Noční palba Jana Rejžka. Ohání se soudem kvůli Martě Kubišové
Foto: Martin Kovář
Popisek: Jan Rejžek

„Vrchol absolutní drzosti. Ta xenofobní nána Žižková teď přezpívala Modlitbu pro Martu! Neví-li o tom Kubišová a majitelé práv, dám ji k soudu,“ zmínil Rejžek ke zpěvačce Olivii Žižkové, jež se v posledních dnech proslavila protiimigrantskou písní Evropo, dýchej.

Zmínil však také Lidové noviny patřící pod křídla ministra financí Andreje Babiše (ANO). „Mám smutný dojem, že spousta řvounů na sociálních sítích objevila existenci Lidových novin teprve poté, co je koupil Babiš,“ řekl. A dodal také: „Kéž by ten ňouma Bezr z Lidovek přestal bez nejmenší znalosti věci mudrovat o estébáku Hybšovi a zmínil, že umřel Toots Thielemans.“ Na vydání Lidových novin rovněž upozornil, a to konkrétně na článek Jedna srpnová elegie, který napsal. „O tom, jak mi zaplatili za vítání Merkelové, o Konvičkovi a o jednom skvělém CD,“ řekl.

A neopomněl si rýpnout ani do Jiřího Sezemského, který ho v minulých dnech zkritizoval na serveru SvobodnéFórum.cz. „Neuvěřitelné. Podržtaška Nečase, Nagyové a exministra Bartáka Jiří Sezemský káže na Svobodném fóru o morálce,“ zmínil.

Jako poslední pak sdílel video Nezapomeň ze sedmdesátých let, týkající se nejen Anticharty. A promluvil i Karel Gott. „Patřím mezi ty, a není jich v tomto sále málo, kteří raději zpívají, než mluví. Jsou však situace, kdy jen zpívat nestačí,“ uvedl ve svých slovech Gott. „A bude-li dostatek klidu, pak bude možno hodně zpívat a méně mluvit,“ podotkl Gott „za nové tvůrčí činy ve jménu socialismu a míru“.

Všechny příspěvky Jana Rejžka:

Neuvěřitelné. Podržtaška Nečase, Nagyové a ex- ministra Bartáka Jiří Sezemský káže na Svobodném fóru o morálce!!

Kéž by ten ňouma Bezr z Lidovek přestal bez nejmenší znalosti věci mudrovat o estébáku Hybšovi a zmínil, že umřel Toots Thielemans.

Zítra píšu v LN v PS v článku Jedna srpnová elegie o tom, jak mi zaplatili za vítání Merkelové, o Konvičkovi a o jednom skvělém CD.

Mám smutný dojem, že spousta řvounů na sociálních sítích objevila existenci Lidových novin teprve poté, co je koupil Babiš...

Vrchol absolutní drzosti.Ta xenofobní nána Žižková teď přezpívala Modlitbu pro Martu! Neví-li o tom Kubišová a majitelé práv, dám ji k soudu.

Nezapomeň.... https://youtu.be/KkcjRG_mPt4  prostřednictvím @YouTube

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

16:02 Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

„Aktivistická sebelikvidace Evropy čištění celého světa neprospěje,“ podotýká ke Green Dealu emeritn…