Nová moc už začala procesy s odpůrci, bijí na poplach u Pavla Šafra

26.11.2017 11:29

Komentátor serveru SvobodnéFórum.cz Štěpán Malát se domnívá, že procesy s odpůrci vládní garnitury už opět začaly. „Nevede je policie, ani tajná služba, ani soukromá policie jménem Bezpečnostní divize Agrofertu. Vede je státní úřad, jehož úkolem je hlídat politické strany, aby nedělaly předvolební kampaň moc brzy, moc dlouho a aby za ni neutrácely moc peněz,“ sdělil Malát.

Nová moc už začala procesy s odpůrci, bijí na poplach u Pavla Šafra
Foto: Repro Youtube
Popisek: Andrej Babiš na VŠMVVP

Podle jeho slov začal tento úřad dávat vysoké pokuty těm, kdo nesouhlasí s Andrejem Babišem. „Vysvětluje to tím, že jeho odpůrci svým nesouhlasem dělají politickou kampaň, a proto je musí ztrestat,“ konstatuje Malát a všímá si, že pokuty v řádech desítek tisíc korun dostali například novináři natáčející o nekalých praktikách Andreje Babiše nebo muž, jenž prodává knihy či předměty s potiskem kritizujícím Babiše. 

Původní text ZDE.

„Kam jsme se to dostali? Pokuty mají platit ti, kteří pustí před prezidentem Modlitbu pro Martu? Pokuty mají platit ti, kteří vydávají knihy a natáčejí dokumenty? Pokuty mají platit ti, kteří vyrábějí trika s potiskem? A tihle lidé mají platit pokuty státu, který řídí dva komunisté, z nichž jeden je navíc estébákem obviněným z rozkrádání Evropské unie? Zlý sen!“ rozčílil se Malát s tím, že pro začátek je nyní nutné zvolit opravdového prezidenta, nikoliv Miloše Zemana, a pak by měly následovat předčasné volby a jasné ne bolševickým manýrům.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

10:21 To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

„Konečně se lidi chytili a začínají se pěkně udávat. Napráskali řezníka, co nadával na Ukrajince, a …