Nové VIDEO lidovců a Starostů. Tentokrát s Jurečkou a pivem. Vážně

08.07.2017 10:52

Koalice lidovců a Starostů a nezávislých stojí zatím v průzkumech před branami Poslanecké sněmovny. Potřebuje totiž získat více než 10 procent hlasů, aby ve volbách uspěla. Přízeň voličů se však v současné době pohybuje kolem 8-9 procent. Na podporu tak vzniklo video, v němž se běhá a táhne za jeden provaz. U lidovců a Starostů jde asi o hlavní prvek celé kampaně, jde totiž již o druhý volební klip obdobného ducha.

Nové VIDEO lidovců a Starostů. Tentokrát s Jurečkou a pivem. Vážně
Foto: archiv VR
Popisek: Starosta Kolína Mgr.Vít Rakušan (Změna pro Kolín)

Na videu se objevují tentokrát ministr zemědělství Marian Jurečka (KDU-ČSL) a starosta Kolína Vít Rakušan (STAN). Video navazuje na první klip, v němž se představili Pavel Bělobrádek (KDU-ČSL) a Petr Gazdík (STAN) jako malí kluci s vizí. 

Běžící „kluci“, tentokrát však v podobě dospělých mužů Jurečky s Rakušanem, jsou vidět i nyní. Oba muži běží po travnaté rovince, skáčou přes překážky, dovádějí na dětském hřišti, v závěru se pak objímají a trika a kraťasy mění za obleky. Tuplákem piva si pak připíjejí na úspěšnou spolupráci. 

Rakušan k tomu na Facebooku uvedl, že Gazdíkovi s Bělobrádkem tu dětskou bezstarostnost trochu záviděli. Jak tam spolu běhali, hopsali, už jako kluci. „Tak jsme se pustili do druhé verze. Takhle po práci jsme si zaběhali. A protože jsme rebelové, můžeme i pít,“ napsal.

Autorem videoklipu je stejně jako v prvním případě známý televizní režisér Filip Renč. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…