Novináři jsou jako vosy, řekl Zeman. A co následovalo?

11.07.2018 8:25

Spisovatel, producent a volební stratég Jakub Horák promluvil o prezidentu Miloši Zemanovi. Horák, který vedl prezidentskou kampaň Mirka Topolánka, nebo volební kampaň Pirátů během voleb do Poslanecké sněmovny, reagoval na prohlášení Miloše Zemana o novinářích jako vosách.

Novináři jsou jako vosy, řekl Zeman. A co následovalo?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prezident Miloš Zeman veřejně spálil červené trenýrky, které skupina Ztohoven vyměnila za prezidentskou standartu vlající na Pražském hradě

„Na prezidentovo prohlášení, že novináři jsou jako vosy, jsem s malými výjimkami nezaznamenal žádné rozhořčené komentáře. A tak to má být,“ míní Horák. Líbí se mu, že tentokrát prezidentovy výroky nezpustily lavinu reakcí.

Anketa

Máme lepšího prezidenta my, nebo Slováci?

94%
hlasovalo: 8905 lidí

„To musí být blbý pocit, když zase řekneš nějakou nehoráznost, ráno se probudíš a natěšeně zapneš počítač a – nic. Vezmeš noviny – nic. Pročteš monitoring – nic. Žádní rozhořčení politici nevolají na Twitteru o ohrožení demokracie, žádní novináři nepíšou sloupky o konci demokracie, dokonce i na Facebooku lidi nadávají na něco jiného a o tobě – nic,“ libuje si Horák.

Uživatel Marcel Sopr reagoval citátem: „Opakem lásky není nenávist, ale lhostejnost.“

Politický komentátor Jan Palička se domnívá, že Zemanovi svědčí to, když se o něm mluví. Mlčení kvituje. Připodobňuje v tomto ohledu Zemana k Donaldu Trumpovi.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Marek Korejs

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…