Novotný se kaje: Fiala přijel, když jsem na tom s ODS byl nejhůř. To si nezasloužil

18.05.2024 20:00 | Monitoring

O osudu starosty pražských Řeporyjí Pavla Novotného bude výkonná rada ODS rozhodovat 11. června po eurovolbách. Učiní tak v reakci na jeho nedávné kontroverzní výroky, které jsou podle představitelů strany lidsky nepřijatelné a neslučitelné se členstvím v ODS. Novotný se nyní pro Blesk kaje, že výroků „mimořádně lituje“, i jejich dopadů na jeho stranického šéfa Petra Fialu.

Novotný se kaje: Fiala přijel, když jsem na tom s ODS byl nejhůř. To si nezasloužil
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Řeporyjský starosta Pavel Novotný

Řeporyjský starosta byl ostře kritizován, když nedávno na sociálních sítích urážel saxofonistu Felixe Slováčka kvůli fotce s šéfkou KSČM Kateřinou Konečnou. Do hádky zahrnul i Slováčkovu dceru, která se léčí s rakovinou. Nevybíravě napsal, že nemá šanci na uzdravení a předpověděl jí smrt.

„Nedokážu říct, co mně k tomu vedlo. Rád bych řekl, že to byl zkrat, že jsem to nebyl já. Vidím to na očích svých přátel a lidí, co mě opravdu znají v politice, tak doma, že si říkají ,co to bylo'. Asi o tom budu muset nějakou dobu přemýšlet, přál bych si hrozně, aby to byl zkrat a abych to nebyl já, protože tohle se mi teda ještě v životě nepovedlo, trápí mě, že jsem ublížil Aničce,“ uvedl Novotný v rozhovoru s tím, že komentář psal střízlivý.

Několikrát zopakoval, že bude muset přemýšlet sám nad sebou a že doufá, že to nebyl on. Připustil, že taková úvaha je hodna expertízy psychologa. „Jednoznačně, si myslím, že to je na psychiatra. Myslím, že bych se měl poradit s odborníkem o této konkrétní věci, přemýšlím o tom, asi bych měl,“ řekl řeporyjský starosta.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Natálie Brožovská

Mgr. Aleš Dufek byl položen dotaz

Přemýšlíte, proč jste nevyhráli?

Napadlo vás, že si za to můžete jen a jen sami, tím, jak všechny hned urážíte, jak o sobě mluvíte jako o těch jediných demokratech a jak jsou jen ty vaše názory správné? Logicky se to dotýká pak každého, kdo má jiný pohled na věc než vy a dá pak hlas někomu jinému, i když třeba s řadou věcí, co pros...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Omluva se nepřijímá. Anička se nemusí špinit omluvou , Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseČtenářka2020 , 18.05.2024 22:43:19
Ať si s tou svou debilitou žije, jak umí. Ať odpadne z české politiky celé Spolu zkorumpované ODS. Stejně jako spadla do dějin ČSSD. Prostě Stačilo. Ano, na cestě do EU máme jiné Motoristy.

|  9 |  0

Další články z rubriky

„Dal bych to sež*at Fialovi.“ Další nakažené kuřecí z Ukrajiny. Lidé zuří

16:13 „Dal bych to sež*at Fialovi.“ Další nakažené kuřecí z Ukrajiny. Lidé zuří

Agrární komora na svém facebookovém profilu upozornila na závadné drůbeží maso dovezené z Ukrajiny. …