Nový videoklip Mádla a Issové si nebere servítky. Ukazuje největší "blbečky" politiky

08.10.2012 22:45

Před časem vyzýval Jiří Mádl s Marthou Issovou českou veřejnost k tomu, aby volila pravici. Před letošními volbami vytvořili video nové s názvem Přemluv Marthu, přemluv Jirku, které si bere osobnosti současné politiky pěkně na paškál.

Nový videoklip Mádla a Issové si nebere servítky. Ukazuje největší "blbečky" politiky
Foto: Facebook
Popisek: Probud´ spícího knížete

Videoklip vypočítává „debily a blbečky“, mezi něž se podle autorů řadí Pavel Bém (exODS), David Rath (exČSSD), Vít Bárta (VV), Alexandr Vondra (ODS) a Miroslav Kalousek (TOP09). Ministr financí a předseda TOP 09 měl dokonce tu „čest“ se tam ocitnout hned dvakrát.

Video vzniklo v dílně webu krouzkujeme.cz a nabádá občany ke kroužkování známých a prověřených jmen, nehledě na to, zda jsou z pravého či levého politického spektra. „Jestli budou po volbách na kraji sedět debilové a blbečci, bude to proto, že jste volili podle stran. A je jedno jestli volíte levici, nebo pravici,“ říká dědek, kterého před dvěma lety Mádl přemlouval.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nem

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…