O Jiřím Kajínkovi vznikla divadelní hra. Umělci už vybírají vstupné

27.11.2017 13:05

Kolotoč kolem Jiřího Kajínka pokračuje. Nejenže televize Prima vysílá týden co týden jeho zpověď – teď o něm vzniká ještě divadelní hra.

O Jiřím Kajínkovi vznikla divadelní hra. Umělci už vybírají vstupné
Foto: Repro: FTV Prima
Popisek: Jiří Kajínek na FTV Prima

Jiří Kajínek na sebe upoutal pozornost v 90. letech, když jako nájemný vrah zabil dva lidi. Dostal za to doživotí, jenže prezident Miloš Zeman se rozhodl dát Jiřímu Kajínkovi milost. Ačkoli tvrdil, že bude milosti udělovat jen těžce nemocným lidem, v případě Kajínka tuto předem proklamovanou zásadu nectil. V roce 2017 se dostal Kajínek na svobodu.

Anketa

Pozvedne Jiří Pospíšil TOP 09?

hlasovalo: 8171 lidí

A mnohá média dnes přiživují slávu nájemného vraha. Televize Prima vysílá zpověď Jiřího Kajínka. V prozatím poslední třetí části Jiří Kajínek vyprávěl, s kolika mnohonásobnými vrahy se setkal. O řadě z nich mluvil jako o zajímavých lidech, kteří jsou možná neviní, ale o tom se v Česku nesmí mluvit.

Divadlo Zaseto teď připravuje divadelní hru o Jiřím Kajínkovi. Herci sami o sobě tvrdí, že pracují na originální autorské tvorbě s cílem oslovit diváka moderním současným, často až absurdním humorem. „Divadlo se výhradně zaměřuje na komedie, které jsou inspirované aktuálním děním ve společnosti. Záměrně se nevyhýbá kontroverzním tématům a s nadsázkou poukazuje na skutečnou podstatu mezilidských vztahů,“ doplňují herci.

Vstupenka na komedii o Jiřím Kajínkovi vyjde na 225 korun.

Fotka uživatele Divadlo Zaseto.

reklama

autor: mp

Ing. Marian Jurečka byl položen dotaz

Demokracie

Přijde vám demokratické někoho vyloučit ze strany a rozhodovat o tom bez toho, aniž by byl dotyčný na jednání pozván a měl možnost se hájit? A opravdu si myslíte, že to jak se vyjadřuje Svoboda je důvod, proč vám klesají preference? Já teda nevím, ale mě jste zklamali tím, jak nás necháváte na holi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Debakl Nerudové. „Nemá na to. Ještě že není prezidentka.“ Po debatě se jedna hvězda rozjela

20:25 Debakl Nerudové. „Nemá na to. Ještě že není prezidentka.“ Po debatě se jedna hvězda rozjela

Vystoupení Danuše Nerudové v superdebatě lídrů kandidátek do eurovoleb jako „historický debakl“ zhod…