O co jde Bohuslavu Sobotkovi? VIDEO vysvětluje jeho vstřícnost k EU

03.10.2016 16:09

We Are Here At Home.com zveřejnilo na své facebookové stránce video zaměřené proti premiéru Bohuslavu Sobotkovi (ČSSD). „Ani na chvilku nepochybujte o tom, že Sobotka přesně ví, kam svým jednáním směřuje,“ uvádí k videu.

O co jde Bohuslavu Sobotkovi? VIDEO vysvětluje jeho vstřícnost k EU
Foto: Daniela Černá
Popisek: Premiér Bohuslav Sobotka

„Psali jsme o tom na W již na sklonku nového roku. Sobotka ví, že není už kam stoupat a nyní ani kam utéci před zodpovědností, jedině k cecíku bruselské prasnice, která vyživuje tohle byrokratické nechutné obludárium,“ poznamenávají k videu autoři.

Video ukazuje budovu, která je určena pouze pro politiky a byrokraty. Je v ní nákupní centrum, sauna, masáže. „Je tady řada lidí, kteří mají větší plat než britský premiér,“ zaznívá také ve snímku. Podle dvou mužů, kteří celým klipem provádí, je jich v budově deset tisíc. „Korýtko“ zde má právě být i pro Sobotku.

„Pokud jste úředníkem EU, máte příplatek za přestěhování, příplatek na bydlení, rodinný příplatek, příplatek na zábavu, příplatek na zdravotní péči,“ zmiňují také s tím, že toto je právě Sobotkův sen.

„Ten příplatek na zdravotní péči obsahuje také Viagru – i když byste si mysleli, že to patří pod zábavu,“ dodávají průvodci. Europoslanci podle nich dostávají osm tisíc denně za to, že do europarlamentu dorazí. Vypočítávány jsou pak i částky na počítač i na telefon. „EU taky směřuje řeky peněz od daňových poplatníků k intelektuálům střední třídy v našem rozrůstajícím se establishmentu placeném z veřejných peněz,“ zaznívá.

Video pak naráží i na neziskové organizace, jež jsou dotovány z evropských peněz. A ty pak následně pějí ódy na samotnou Unii. „Z našich peněz si EU platí vliv a moc nad námi,“ nazývají celou situaci jako absurdní.

Video najdete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

18:05 „Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

Rusko chystá výstavu v moskevském parku Patriot, kde vystaví ukořistěné ukrajinské tanky západní výr…