ODS na kongresu odstartuje kampaň před říjnovými volbami

05.09.2014 6:16

ODS na dnešním mimořádném kongresu v pražském Karlíně odstartuje kampaň před podzimními komunálními a senátními volbami. Zároveň se pokusí své členy a kandidáty před volbami motivovat a vyburcovat. Vedení ODS představí necelé tisícovce účastníků také nový program strany a možné změny stanov.

ODS na kongresu odstartuje kampaň před říjnovými volbami
Foto: Hans Štembera
Popisek: Petr Fiala, předseda ODS

Strana, jejíž preference se už od loňských sněmovních voleb pohybují v jednociferných číslech, by ráda tento stav změnila. Opřít se chce o komunální politiky, mezi kterými má stále mnoho úspěšných starostů. Právě ty, kteří svůj úřad zastávají už 25 let, chce předseda strany Petr Fiala na kongresu ocenit.

Strana představí svůj program

Kromě toho plánuje vedení strany představit aktualizovaný program. Ten budou na kongresu, který začne ve 14:00 v multifunkčním sále Forum Karlín, prezentovat členové expertního týmu. Mezi nimi je například Václav Klaus mladší.

Dalším bodem by mělo být zahájení diskuze o hlubších změnách stanov. Mluví například o sjednocení volebních a jednacích řádů a větším zapojení členů do rozhodovacích procesů ve straně.


 

reklama

autor: dkr, čtk

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Proboha! Fiala že není ukrajinský premiér? V USA jdou za ním titulky... Padlo po Bidenovi

18:13 Proboha! Fiala že není ukrajinský premiér? V USA jdou za ním titulky... Padlo po Bidenovi

Schůzka Petra Fialy s americkým prezidentem Joe Bidenem ani nevypadá, že byl v Bílém domě přijat pře…