ODS podle Zelených tají své plány na stavbu parkovacího domu pod Nuselskými schody

20.06.2017 10:06

Na posledním Zastupitelstvu Prahy 2 se podle Zelených prokázalo, že ODS tají obyvatelům Prahy 2 informace týkající se výstavby parkovacího domu pod Nuselskými schody. Granty přiděluje jen těm vyvoleným a předpolí Nuselského mostu je ochotná nechat zastavět tak, jak si přeje soukromý investor.

ODS podle Zelených tají své plány na stavbu parkovacího domu pod Nuselskými schody
Foto: Hans Štembera
Popisek: Programová konference ODS s podtitulem Silný program pro silné Česko

„ODS na radnici Prahy 2 zatajuje studii k parkovacímu domu pod Nuselskými schody, jejíž cena je 387 500 Kč. ODS stále nechápe, že radnice není soukromá firma, ale veřejnoprávní instituce, jejíž kroky mají být směrem k veřejnosti zcela transparentní. Na přímý dotaz má ODS studii předložit, nikoli se vykrucovat,” řekl Michal Uhl, nezávislý zastupitel zvolený za Zelené.

Chování ODS nechápe ani další zelená zastupitelka Monika Horáková, která dodává: „ODS tlačí projekt na zastavění předpolí Nuselského mostu, který si nechala připravit od majitele přilehlých domů. Zcela tak rezignovala na možnost, že by jako obec mohla o svém území rozhodovat. Kdo má peníze, může si v Praze 2 asi postavit, co chce,” uvedla ve zprávě, kterou obdržely ParlamentníListy.cz, Horáková.  

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Barbora Richterová

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…