ODS proti byrokracii. Voliče prý získá programem, ne marketingem

13.12.2016 22:23

ODS chce ve volbách do Poslanecké sněmovny v příštím roce dostat tolik hlasů, aby nahradila „levicově-populistickou“ vládu. Novinářům to dnes po zasedání republikového sněmu strany řekl předseda ODS Petr Fiala. Občanští demokraté podle něj chtějí voliče oslovit programem, a ne marketingem. Sázet budou na slib zrušit zbytečnou byrokracii. Zprávu přinesla ČTK.

ODS proti byrokracii. Voliče prý získá programem, ne marketingem
Foto: Hans Štembera
Popisek: Petr Fiala

Fiala novinářům řekl, že strana na dnešním sněmu hodnotila výsledky říjnových krajských a senátních voleb. Na základě toho formulovala zásadní myšlenky pro nadcházející kampaň. „Cílem bude získat takový výsledek a mandát, abychom mohli zastavit a vyměnit levicově-populistickou vládu,“ uvedl.

Strana chce podle předsedy přijít s „nejlepším programem“, který vrátí politice smysl. „Chceme nabízet program, místo frází představit řešení. My proti nesmyslům a koblihám postavíme skutečný program,“ řekl. Konkrétně by o něm mělo být jasno v polovině dubna po programové konferenci, dodal.

ODS plánuje už od začátku příštího roku na základě doporučení svých expertů a zájemců identifikovat každou zbytečnou byrokratickou proceduru. „A hledat cesty, jak naše spoluobčany od této zátěže osvobodit,“ uvedl. Mezi další priority zařadil obranu malých a středních podnikatelů a aktivních zaměstnanců.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…