ODS zahájila kampaň Volím pravici. Strana bude komunikovat přes Twitter

06.09.2013 14:20

Občanští demokraté v pátek rozjeli kampaň s názvem „Volím pravici“. Lidé se budou setkávat s modrým billboardem, na kterém bude zmíněný slogan. Strana zároveň schvaluje kandidátky pro volby.

ODS zahájila kampaň Volím pravici. Strana bude komunikovat přes Twitter
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslava Němcová

ODS v oznámení o zahájení kampaně poukázala na to, že je nejstarší českou pravicovou stranou. Komunikace s voliči bude probíhat pomocí tradičních médií, ale i na webu a sociálních sítích, zejména na Twitteru.

I my se musíme měnit. Důkazem jsou kandidátky a komunikace přes Twitter

„I konzervativní strana se musí měnit – důkazem je nejen podoba našich kandidátek, ale také nový styl komunikace,“ prohlásil Martin Kuba, úřadující předseda strany. Dodal, že ODS přistupuje ke kampani s pokorou, ale také s důvěrou ve vlastní síly a tradici.

Podle serveru iDnes.cz se v pátek začaly vylepovat billboardy strany. Na modrém pozadí je slogan v podobě tweetu: „Volím pravici."

Lidé budou muset o billboardech přemýšlet

Sice zde chybí název strany, ale ODS věří, že si lidé uvědomí, komu slogan patří. "Je tam ten moment, že o tom mají lidé přemýšlet," řekl serveru iDnes.cz zdroj blízký vedení strany.

Už je jasné, že bývalá předsedkyně sněmovny Miroslava Němcová povede kandidátku ODS v Praze. Utká se zde s exministrem zahraničí Karlem Schwarzenbergem z TOP 09, odborovým předákem Jaroslavem Zavadilem v čele ČSSD, šéfem hnutí ANO Andrejem Babišem a bývalým šéfem Ústavu pro studium totalitních režimů Danielem Hermanem, který se postavil do čela pražské KDU-ČSL.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vfe

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…