Občane, čímpak topíš, zeptá se vás možná úřední osoba. Ministr Brabec chystá zákon a přijde ho hájit k Jílkové

26.03.2015 19:19

Ve čtvrtečním pořadu Máte slovo moderátorky Michaely Jílkové bude zřejmě horko, povede se totiž debata o tom, čím vším se dá topit, zamořovat vzduch, otravovat tím sousedy a kdo by to měl kontrolovat. To ale nebude jediné téma. Řeč bude také o omezení sběren kovů, které už své klienty nemohou vyplácet v hotovosti. Podle kritiků to může v konečném důsledku vést k nárůstu kriminality.

Občane, čímpak topíš, zeptá se vás možná úřední osoba. Ministr Brabec chystá zákon a přijde ho hájit k Jílkové
Foto: Hans Štembera
Popisek: Moderátorka pořadu Máte slovo Michaela Jílková

Ministr životního prostředí Richard Brabec (ANO) vyhlašuje boj lidem, kteří topí tím, čím nemají. Hodlá to i kontrolovat, ale otázkou je, zda tím až příliš nebude narušováno naše soukromí. V pořadu moderátorky Michaely Jílkové se budou řešit také změny ve sběrnách kovů, které už nemohou své klienty vyplácet v hotovosti. To má zabránit především rozkrádání majetků měst a obcí. Už dnes se přitom ukazuje, že se zákon dá obejít. Nejde tedy jen o další šikanu živnostníků?

V pořadu o tom budou diskutovat ministr životního prostředí Richard Brabec (ANO), poslanec ODS Jan Zahradník, ředitel Městské policie v Karviné Petr Bičej, starosta města Velký Osek a člen předsednictva Svazu měst a obcí ČR Pavel Drahovzal, spolumajitel sběrny surovin Tomáš Absolon a další.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

18:05 „Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

Rusko chystá výstavu v moskevském parku Patriot, kde vystaví ukořistěné ukrajinské tanky západní výr…