Obrovitý sadistický kat ve službách Islámského státu zvaný Buldozer šest týdnů mučil nebohého chlapce. Výsledek je strašlivý

16.10.2015 15:10

Plných šest týdnů mučil obrovitý trýznitel přezdívaný Buldozer čtrnáctiletého chlapce za to, že pomáhal Svobodné syrské armádě a odmítl se přidat k Islámskému státu. Nakonec mu usekl řeznickým nožem ruku i chodidlo.

Obrovitý sadistický kat ve službách Islámského státu zvaný Buldozer šest týdnů mučil nebohého chlapce. Výsledek je strašlivý
Foto: repro youtube, tan
Popisek: Abú Bakr al-Bagdádí, vůdce Islámského státu

Dlouhé a bolestné sadistické mučení často probíhalo na veřejnosti a od nepředstavitelných krutostí čtrnáctiletého chlapce Omara nezachránil ani jeho nízký věk. Provinil se totiž činem, jenž radikálové z ISIS neodpouštějí. Dovolil si pomáhat členům Syrské osvobozenecké armády a byl při své činnosti chycen pochopy Islámského státu. Krátce po zatčení byl dopraven do pevnosti Mosul a tam nucen k tomu, aby se přidal na stranu svých věznitelů. To však statečně odmítl a draze za to zaplatil. Do „péče“ jej dostal nechvalně proslulý mučitel přezdívaný Buldozer, který vzbuzuje děs už jenom svojí neuvěřitelně zavalitou postavou.

Islámský radikál přezdívaný Buldozer skrývá svoji tvář pod černou maskou a zatím se na rozdíl od neméně proslulého džihádisty Johna, který má britské občanství, nepodařilo odhalit jeho identitu. Oběti, které prošly jeho mučením, však na něj bezesporu do konce svého života nezapomenou. Mnohé z nich mohou děkovat štěstěně, že vůbec jeho sadistické donucovací procedury přežily. Podařilo se to i čtrnáctiletému Omarovi, ale následky si ze šestitýdenního „setkávání“ s Buldozerem bohužel ponese navždy. Vůli svého trýznitele vzdoroval i přes nelidsky bolestivé metody a Buldozer mu nakonec uřízl ruku i chodidlo.

„V těch chvílích jsem naprosto rezignoval na svůj život. Uřízli mi ruku a chodidlo před shromážděným davem lidí a ještě si moje zmrzačení fotografovali. Odříznutou ruku a chodidlo mi potom položili před oči, abych se na ně ještě musel dívat. Mučili mě dlouhých šest týdnů. Používali přitom různé nástroje a jejich jediným cílem bylo působit mi krutou bolest. Stále dokola se mě ptali, proč se nechci přidat na stranu Islámského státu a proč nechci bojovat proti nemuslimům. A přitom se oni sami dopouštějí mnoha bestialit právě na muslimech,“ svěřil se mladík se svým otřesnými prožitky v dokumentu realizovaném britskou veřejnoprávní televizí Channel 4.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pro

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…