Obrovská rána Zemanovi: Jeho blízký člověk je prý vážně zraněn

30.05.2017 14:22

Zástupce šéfa hradního protokolu Vladimír Kruliš je ve vážném stavu v nemocnici. Jak uvedl server Aktuálně.cz, seděl totiž v supermoderním policejním voze BMW i8, jenž v noci na úterý havaroval na Brněnsku.

Obrovská rána Zemanovi: Jeho blízký člověk je prý vážně zraněn
Foto: SPO.cz
Popisek: Vladimír Kruliš, SPO

Supermoderní policejní vůz havaroval poté, co policista utrpěl mozkovou příhodu, a ztratil kontrolu nad řízením. Oba členové posádky pak byli následně hospitalizováni s vážnými zraněními. A právě jedním z nich by měl být Kruliš. 

Podle mluvčí jihomoravských záchranářů Hedviky Kropáčkové byl převezen do trauma centra brněnské fakultní nemocnice s podezřením na vážné poranění páteře. 

Celý případ nyní vyšetřuje Generální inspekce bezpečnostních sborů. Hradní mluvčí Jiří Ovčáček nechtěl celou událost komentovat. Prezident Miloš Zeman, který je v současné době na návštěvě Jihomoravského kraje, prý však mění, podle informací serveru Aktuálně.cz svůj program, a po 17. hodině zamíří do brněnské nemocnice. 

„V současném stavu se k případu vůbec nebudeme vyjadřovat,“ řekla k případu mluvčí GIBSu Radka Sandorová. Nechce tak ani komentovat to, co Kruliš v policejním voze dělal.

Původní text ZDE 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

16:02 Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

„Aktivistická sebelikvidace Evropy čištění celého světa neprospěje,“ podotýká ke Green Dealu emeritn…