Očima Petra Junka: Komunisté mají největší sílu od roku 1989...

05.12.2017 22:12

TÝDENNÍ GLOSÁŘ PETRA JUNKA Komunistický fízl Ondráček poznal na vlastní kůži, jak chutná perzekuce! Jeho trestuhodná minulost mu pravděpodobně zamezí, aby vedl sněmovní komisi pro kontrolu GIBS. Bývalý komunista Babiš tak reagoval na výzvu prezidentského kandidáta Horáčka, který byl v roce 1981 zapsán jako kandidát tajné spolupráce StB. To asi chtěl Horáčkovi připomenout šéf komunistů Filip, když řekl, ať se sám ohlédne za svou minulostí.

Očima Petra Junka: Komunisté mají největší sílu od roku 1989...
Foto: Archív Petra Junka
Popisek: Petr Junek

Na Hradě soudem usvědčený lhář, premiér bývalý estébák a doživotně odsouzený vrah jsou v tomhle státě celebritami, přičemž si v hospodě ani nedáte to pitomé cigáro. To je výsledek zkorumpovaných vlád předchozích let a také neustálého vlivu komunistů ve všech stranách, kteří opět svírají naši zemi pevně v rukou.

Rudoši sice získali ve volbách historicky nejméně křesel v parlamentu, ale díky tomu, že je kvůli vymytým mozkům sekty Babišovy vyhrál estébák, mají komunisté největší sílu od roku 1989. Nicméně všeho je moc a opravdu nelze ani v této pokřivené době tolerovat, aby GIBS kontroloval fízl, co řezal studenty sedmnáctého listopadu a dodnes se svých nechutných rudých ideálů nevzdal. Být v zastydlé pubertě hovado, to se dá ještě pochopit, ale mít takhle odporné ideály ve skoro padesáti letech, to už je na psychiatra.

Fízl tedy nakonec ostrouhá, ale to nic nemění na tom, že rudoši si mnou ruce. Není se čemu divit, moc dobře vědí, že za současné situace lze hodně vytěžit. Zvláště jestli se prezidentem stane opět Zeman. Ten sice ještě před lety šel proti Babišovi, ale teď se lhářovi hodí milion a půl vypláchlých mozků, co ovládá Babiš, a potřebuje si je půjčit. To je jediný důvod jejich náhlého bratříčkování.

No a máme tady krásné rudé trio, které podtrhne kluk z Japonska, jenž má sice plnou pusu přímé demokracie, ale přitom demokrat vůbec není a v jehož partě jsou takoví odborníci, co věří tomu, že mikrovlnky byly stvořeny proto, aby nás všechny zabily. Řeč je o Radku Kotenovi, který vede bezpečnostní výbor ve sněmovně. No uznejte, není to člověk na svém místě?

A takových srandistů tam má Okamura více. Inu, jaký pán, takový pes, že. Celkovým výsledkem tedy je, že nám po čtyři roky pravděpodobně budou vládnout komunisté s podporou cvoků z SPD. To se máme tedy na co těšit. No alespoň bude o čem psát a z koho si dělat srandu. Tedy do té doby, než opět omezí svobodu slova a vše zakážou jako v padesátých letech minulého století. Už se tak děje, hleďte. 

Autor je publicista a spisovatel. Jeho názory nepředstavují názory redakce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Petr Junek

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…