Od Pavla Šafra: Místo pálení by si ta Slovenka měla Korán raději přečíst. Je to hloupá a nevyrovnaná dívka

21.02.2017 22:13

Slovenka Adriana Meleková počůrala a demonstrativně pálila Korán. Video z tohoto „hrdinského činu“ posléze umístila na internet. Komentátorka Lucie Sulovská na Svobodném fóru Pavla Šafra čin této ženy zhodnotila. Slovenka by si vyjádření Sulovské rozhodně za rámeček nedala. Slovenka je prý hloupá, nevyzrálá a agresivní až na půdu.

Od Pavla Šafra: Místo pálení by si ta Slovenka měla Korán raději přečíst. Je to hloupá a nevyrovnaná dívka
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Fungl nové české vydání Koránu

Adriana Meleková pomočila a spálila Korán. Na sociálních sítích si za to vysloužila kritiku i pochvalu. V Česku se dokonce našli lidé, kteří chtěli tuto mladou ženu v jejím počínání následovat. Lucie Sulovská má za to, že to nebylo právě nejlepší rozhodnutí pod sluncem.

„Adriana Meleková není žádná Johanka z Arku. Není ani Jan Böhmermann. Je to zřejmě poněkud hloupá, nevyzrálá a nevyrovnaná dívka, o čemž svědčí nejen její projev na inkriminovaném videu, ale také v jiných videích, z nichž by po zásahu Rady pro rozhlasové a televizní vysílání zůstalo jedno dlouhé „píp“, a zejména pak její písemný projev plný caps locků a pravopisných chyb. Agresivní je ovšem až na půdu,“ napsala Sulovská.

Celý text naleznete zde

Místo pálení knih by prý Meleková udělala lépe, kdyby si alespoň nějakou přečetla. Kdyby Meleková spálila Bibli, mnohým jejím obdivovatelům by se toto jistě nelíbilo. Podle Sulovské nelze pochybovat o tom, že jak Korán, tak Bibli by pálily velmi nevyrovnané osoby. Meleková navíc vyhrožovala muslimům likvidací – a to je základ celého problému. Proto si zaslouží stanout před soudem.  „Půjdu po každému jednomu muslimovi,“ říká Adriana na videu. A to zákon nedovoluje ani v těch nejliberálnějších zemích.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…