Ódéesáci odcházejí ke Klausovi. V ODS končí publicista Petr Štěpánek

24.08.2013 17:44

Místopředseda ODS v Královéhradeckém kraji Petr Štěpánek ve straně po 23 letech končí. Nelíbí se mu současné směřování strany. Štěpánek to uvedl v prohlášení zaslaném ČTK.

Ódéesáci odcházejí ke Klausovi. V ODS končí publicista Petr Štěpánek
Foto: Archiv PŠ
Popisek: Petr Štěpánek, politický glosátor a hudebník

Publicista a hudebník Štěpánek byl v minulosti například místopředsedou Rady pro rozhlasové a televizní vysílání a tiskovým tajemníkem Václava Klause. Tristní stav strany kritizoval v poslední době na stránkách Protiproudu.cz.

Chce se podílet na novém pravicovém projektu

Štěpánek je podle svého prohlášení připraven podílet se na obnově pravicové politiky v České republice a v tomto směru je připraven podpořit snahy bývalých předsedů ODS Václava Klause a Mirka Topolánka. "Zároveň vítám participaci dalších "klausovských" sil ochotných přiložit ruku k dílu. Doba žádá velkorysost, toleranci a pokoru," uvedl.

V pátek oznámil vystoupení z ODS poslanec a dlouholetý člen ODS Boris Šťastný. Šťastný by se chtěl přičinit o to, aby vznikla nová politická strana pod vedením bývalého prezidenta Václava Klause. Zapojit Klause do politiky by chtěla také Jana Bobošíková a její Suverenita.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: lze, čtk

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…