Ódéesák Zahradil sledoval v televizi Babišovu tiskovku a užasl. Více k tomu napsal na síť

12.10.2014 15:47

První místopředseda ODS Jan Zahradil okomentoval výsledky ODS v Praze. Pohřeb se prý nekoná. A pak uviděl vystoupení pražské šéfky ANO Radmily Kleslové a neudržel se. Vzpomněl na architekta Jana Kaplického.

Ódéesák Zahradil sledoval v televizi Babišovu tiskovku a užasl. Více k tomu napsal na síť
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jan Zahradil

„Někteří tady prorokovali před volbami konec ODS. No, tak nejen že jsme pořád tady a žijeme, ale myslím, že hrobníkovi z lopaty jsme už definitivně utekli,“ napsal na sociální síti Facebook Zahradil. A o co opírá svůj pozitivní pohled do budoucna? Např. o úspěch ODS v Plzni, kde straně v čele s primátorem Martinem Baxou jen těsně uniklo první místo. Úspěch slaví ODS také na Praze 2 s Janou Černochovou nebo v Mladé Boleslavi s primátorem Raduanem Nwelatim.

A pak přišla tisková konference hnutí ANO, na které vedle sebe stáli šéf hnutí Andrej Babiš, šéfka pražské organizace ANO Radmila Kleslová a Eliška Kaplický. To druhého muže ODS přimělo k další glose. „Jako třetí právě poděkovala za výsledky voleb paní Kleslová. Je to úžasný pohled vidět po jejím a Babišově boku paní Kaplický, vdovu po člověku, který před komunisty utekl,“ podotýká Zahradil v narážce na to, že Kleslové je často připomínáno, že měla být agentkou komunistické Státní bezpečnosti.

Během odpoledne pak Zahradil na svém profilu sdílel obrázek, ukazující dva novinové titulky. Oba hodnotily volby, přičemž jeden zněl „Klíčové okamžiky voleb: Úspěch ANO ibrněnských recesistů, sešup ODS“. Druhý pak: „Volby v kostce: Remíza ANO s ČSSD, úspěch lidovců, pirátů a ODS“. Pod obrázkem potom byla pro čtenáře připravena záludná otázka: Co je titulek Babišova Idnesu, a co Hospodářek?

Co přesně napsal Jan Zahradil na Facebook:

Někteří tady prorokovali před volbami konec ODS. No, tak nejen že jsme pořád tady a žijeme, ale myslím, že hrobníkovi z lopaty jsme už definitivně utekli. A vítězové jako Jana Černochová, Martin Kupka, Martin Baxa, Raduan Nwelati, Leon Bouchal a desítky dalších dokázali, že ODS není a nebude mrtvá značka.

LOL, jako třetí právě poděkovala za výsledky voleb paní Kleslová. Je to úžasný pohled vidět po jejím a Babišově boku paní Kaplicky-ovou, vdovu po člověku, který před komunisty utekl.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Chalífát, konečné řešení pro Evropany.“ Proč veřejnoprávní TV opět zamlčela? Analytik na nohou

5:00 „Chalífát, konečné řešení pro Evropany.“ Proč veřejnoprávní TV opět zamlčela? Analytik na nohou

TÝDEN V MÉDIÍCH Dokud byl Pavel Tuleja rektorem Slezské univerzity v Opavě, nikoho jeho publikační č…