Odežeňte od počítače děti a slyšte předsedu: Odstraňte bosorku Merkelovou. Eurohajzlové, černí příživníci, pasáci koz...

04.05.2016 10:10

Multimilionář Boris Kollár je novou výraznou postavou slovenské politiky. Jeho strana Sme rodina pronikla do parlamentu, ačkoliv se stala terčem mnoha vtipálků poukazujících zejména na to, že extravagantní miliardář má k rodině, umístěné do názvu strany, dost svérázný přístup, když svých osm dětí má s celkem sedmi partnerkami. Nuda s ním však podle všeho nebude ani po volbách.

Odežeňte od počítače děti a slyšte předsedu: Odstraňte bosorku Merkelovou. Eurohajzlové, černí příživníci, pasáci koz...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prezidentský palác v Bratislavě, sídlo slovenské hlavy státu

Anketa

Vadí vám Noční vlci?

7%
93%
hlasovalo: 29151 lidí

Naposledy zaujal svým vyjádřením k nejnovější iniciativě Evropské unie k zavedení kvót na imigranty, ze kterých by se dalo vykoupit jen velmi vysokou částkou – čtvrt milionu eur za každého jedince, kterého nebudeme chtít přijmout.

Poslance to nadzvihlo a nápad peprně okomentoval na svém facebooku.

„Ta demokracie je úžasná s tím svým vítejte, uprchlíci, pojďte pěkně k nám, vy mozkové trusty,“ zahájil svůj výklad na videu, natáčeném na telefon pravděpodobně doma v obýváku. „Samý fyzik, jaderný fyzik, chirurg, prostě absolutní špička, která konečně zachrání Evropu od hospodářského poklesu,“ vysmívá se diskutované úrovni běženců.

„Jen vítejte, vy všichni, miliony, pojďte k nám. I vy černí z Eritreje,“ posmívá se. A kdyby si náhodou prý Slováci někoho nevzali, tak si Evropská unie vezme za každého 250 tisíc euro pokutu.

CELÉ VIDEO ZDE

„Vážení, tyhle bláboly, ty sprosťárny, jak nás to prý pozvedne,“ rozčiluje se předseda a opět jmenuje všechny dovednosti imigrantů, které nám v růžových barvách vykreslují.

A pak poslanec udeřil: „Já už mám chuť na to něco říct. Je to prostě tak, že každý příživník, který sem přivadruje, aby vysával náš sociální systém, nás bude stát 250 tisíc euro,“ objasnil lapidárně situaci.

„Nějaký inženýr, co do teď pásl velbloudy nebo kozy, nás teď bude stát dvě stě padesát tisíc euro – to je výsledek,“ rozohnil se poslanec, až se mu ruka s mobilem, na který vše natáčel, začala třást. „Je to komplot, je to svinstvo z Evropské unie. Pokud tohle chtějí udělat, tak se fakt zamýšlím, na co nám to všechno je. Protože ten Schulz se pomátl, a asi i všichni ostatní se tam zbláznili, v tom parlamentu,“ klepal si na čelo.

„My tu můžeme chcípat, naši lidé mohou žít za sedm euro, důchodcům zůstává na jídlo třicet euro na měsíc. A za každého přivandrovalce budeme platit 250 tisíc? Oni se fakt zbláznili. A ti naši europoslanci to nakonec snad ještě podpoří. To je šílené,“ zakončil Kollár svůj výklad.

Na sociální síť jej potom vložil s komentářem, který vše ještě přiostřil: „Eurohajzlové nám vyčíslili pokutu za každého nepřijatého přistěhovalce. Takže se obohatí leda frau Merkel. Kdy už Němci tu bosorku odstraní?“


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…