Odpovězte prosím! Minář zve Babiše na kobereček

29.06.2020 18:30

Předseda spolku Milion chvilek pro demokracii adresoval českému premiérovi Andreji Babišovi řadu výzev. Aby vyřešil svůj střet zájmů, aby odstoupil z postu premiéra nebo aby respektoval Ústavu ČR. Teď k Babišovi na stůl dorazila Minářova další výzva. Co žádá tentokrát?

Odpovězte prosím! Minář zve Babiše na kobereček
Foto: Repro Facebook
Popisek: Mikuláš Minář

Anketa

Postupuje vláda proti šíření koronaviru SARS CoV-2 správně? (Ptáme se od 29.6.2020)

88%
12%
hlasovalo: 6770 lidí
Spolek Milion chvilek pro demokracii adresoval předsedovi vlády Andreji Babišovi řadu výzev. Vyzýval ho např. k odstoupení z funkce premiéra. Teď předseda spolku Mikuláš Minář přišel s další výzvou. Vyslovil ostrou prosbu, aby předseda vlády odpověděl na několik otázek občanů, které prý dosud ignoroval.

Jde o otázky, které premiérovi prostřednictvím Milionu chvilek posílají voliči a zůstaly bez odpovědi.

„Všechny naše pokusy získat od vás odpověď na 15 otázek od občanů bohužel selhaly. Neodpověděl jste ani na akci na Staromáku, na které se sešlo několik tisíc lidí, ani na otevřený dopis pro Vás i pro všechny členy vlády, ani na doporučený dopis do Vašich rukou. Chtěl bych Vás tímto naposledy požádat, abyste ukázal, že Vám na občanech záleží, a našel si dnes odpoledne pár minut času na stručné zodpovězení těchto otázek. Stačí, když po jednání vlády, které je zakončeno tiskovou konferencí v 16.30, vyjdete kdykoliv mezi pátou a šestou hodinou na pár minut před Úřad vlády, kde na Vás budeme čekat s těmito otázkami i s mikrofonem. Budeme tam stát jménem občanů, kterým dlužíte odpověď. Prosím, najděte si chvilku a přijďte jim odpovědět,“ vyzval Minář Babiše.

A dopředu mu poděkoval.

Své spoluobčany požádal, aby si přečetli smlouvu Andreje Babiše s občany, která se objevila v některých denících, např. v těch, které Babiš koupil, krátce před sněmovními volbami na podzim 2017. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

Euro je cestou k vyšší prosperitě a stabilitě naší ekonomiky

To tvrdíte vy. Pokud ale vím, třeba v Řecku měli Euro a dostali se do velkých finančních problémů, které pak řešili ostatní státy, takže kdyby byla vaše teze správná, jak to že se Řecko dostalo do takových dluhů a hrozil krach jejich ekonomiky?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

O 150 Kč méně. V Polsku. Doufali, že si toho nevšimnete

13:21 O 150 Kč méně. V Polsku. Doufali, že si toho nevšimnete

Že se nakupovat v Polsku už nevyplatí? Možná nesouhlasí Češi, kteří si koupili kilo krůtích prsou v …