Odsouzenec Pavel Novotný po soudu soptil dále: Špínu Ondráčka povedou v řetězech, škoda že už není trest smrti

28.02.2020 6:30

Starosta pražských Řeporyjí Pavel Novotný (ODS) má zaplatit pokutu ve výši 66 600 korun za nebezpečné vyhrožování. Dnes to potvrdil městský soud, ke kterému se Novotný odvolal. Pykat má za to, že před čtyřmi lety poslal na policii dopis, že se chystá zabít údajného sportovního manažera Marka Víta. Starosta v reportáži TV Prima uvedl, že peněžitý trest zaplatí, ale také se chce dovolat. Jadrně se vyjádřil i ke trestnímu stíhání kvůli výrokům na adresu poslance za KSČM Zdeňka Ondráčka. Komentář k dění připojil pak i na svém Twitteru.

Odsouzenec Pavel Novotný po soudu soptil dále: Špínu Ondráčka povedou v řetězech, škoda že už není trest smrti
Foto: Repro Youtube
Popisek: Pavel Novotný

Smrtí Víta vyhrožoval Novotný podle svých slov z důvodu, aby se rozhýbalo vyšetřování jeho aktivit. Trestní oznámení na něj podal již dříve, policisté ho ale odložili. „Jsem rád za každou příležitost, kdy můžu prostřednictvím médií varovat potenciální oběti nebezpečného recidivisty Marka Víta,“ řekl na kamery starosta městské části Praha-Řeporyje.

„Že je Vít nevinný, je pěkná kravina! Dám si dovolačku k Ústavnímu soudu,“ oznámil s tím, že skutečně podstatná věc je pro něj to, že má další příležitost před Vítem varovat. „Je to podvodník a má policejní ráfek a policie to neřeší. Bacha na něj,“ opakoval.

Pokutu ve výši 66 600 korun prý zaplatí. „Zaplatím to, bez problému. Mně se na to vždy složí fanoušci. Takže je mi ukradený, kolik mi dají pokutu. Hlavní je, že můžu chodit a varovat, že Marek Vít je podvodník,“ uvedl.

Jako člověk, který je pravomocně odsouzený, prý nehodlá rezignovat na svou veřejnou funkci. „Já se soudím s takovýma hovadama, že mě jmenovali dokonce starostou v podmínce. Ani na jedinou vteřinu neuvažuji o nějaké rezignaci a hodlám dál pokračovat v boji s Markem Vítem, nedám mu v životě pokoj,“ dodal.

Na svém Twitteru pak opět děkoval za „odvolačku“ s Vítem a za mediální prostor „pro varování před zrůdou“. Dělal si tak srandu z toho, že je stokrát hezčí a lepší člověk než Vít.

Novotný je také trestně stíhán za přečin podněcování k vraždě. Obviněn je i za výrok, že by měl být poslanec Zdeněk Ondráček (KSČM) odsouzen za vlastizradu na doživotí a poté usmrcen tajnou službou. I k tomu připojil starosta peprný komentář. „Ondráček je takový vlastizrádce a takoví by měli viset,“ nebral si servítky.

Na tento soud se prý velmi svědomitě připravuje. „Nechal jsem si pozvat ministra zahraničí Petříčka a doufám, že přiletí i ministr zahraničí Ruské federace. Na soud s panem Ondráčkem se nesmírně těším. Toho protáhnu takovým bahnem, dám do toho veškerý svůj talent,“ řekl sebevědomě Novotný.

Ostatně to samé řeporyjský starosta dnes sdělil i svým fanouškům na svém Twitteru. „Svědomitě se připravujeme na soud se soudruhem lžidoktorem pedagogiky Ondráčkem. Nejsem důležitý. Důležitá je vlastizrada, která se tam prokáže, a pablba a špínu chlapa odvedou v klepetech. Líbí se mi ta sazba, škoda že už za to není trest smrti,“ nebral si servítky.

 

 

Připojil i dopis z loňského roku, který Ondráčkovi adresoval a kde, jak je jeho zvykem, vulgaritami nešetřil.

 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…