Odsouzení Nečesaného: Létají nadávky

01.09.2016 10:13

Komentátor Jakub Pitron, který v minulosti působil například pro SvobodnéFórum.cz, se na svém facebookovém profilu rozepsal o rozsudku nad Lukášem Nečesaným. Jemu včera odvolací soud potvrdil třináctiletý trest vězení a uznal jej vinným za pokus o vraždu. Nelichotivě se také vyjádřil k minulým generacím.

Odsouzení Nečesaného: Létají nadávky
Foto: Herbert Slavík
Popisek: Pražský hrad

„To je paráda, co? Odsoudit člověka, když nemáte důkazy. Pecka – plivnout si. A ještě víc do očí bijící je případ Petra Kramného. Zničit člověku život na společenskou objednávku, protože lůza si to přeje. Jdu blít,“ podotkl Pitron k celé kauze.

Anketa

Věříte, že Lukáš Nečesaný je vinen?

68%
32%
hlasovalo: 778 lidí

Následně se také vyjádřil ke generaci dnešní doby. „Generace před námi selhaly! 40 let komunismu držely hubu a krok. Vykastrovaný národ, ohnutý až na patník. Disík a charta se dal počítat na stovky, ze 13 000 000! Statečných a těm, komu vděčíme za svobodu, byla v celém národě jen hrstka. A po sametu pokračovali dál. Zase totální nezájem, zase se nechali okrást a čekali, jak vše přijde zadarmo a samo,“ řekl s tím, že současná generace je jiná. On sám je prý pyšný na to, že se z něčeho neposere. 

„Nevítám každého. A většina těch ‚sluníčkářů‘ nevítá každého. Vidím ty nejvíce potřebné, kterým chci pomoct. A stejně jako v každém názorovém křídle je menšina, která je radikální a bohužel také nejvíce slyšet. U měsíčků jsou to náckové a Konvička. U nás jsou to magoři jako Kohout a jemu podobní. A ano, jsme jiní. Jsme sebevědomí, máme daleko víc zkušeností a svět patří nám,“ sdělil Pitron.

Celý příspěvek Jakuba Pitrona:

Ano, jsme jiní. Nejsme z ničeho připosraní. Protože generace před námi selhaly! 40 let komunismu, držely hubu a krok. Vykastrovaný národ, ohnutý až na patník. Disík a charta se dal počítat na stovky, ze 13 000 000!!! Statečných a těm komu vděčíme za svobodu byla v celém národě jen hrstka. A po sametu pokračovali dále. Zase totální nezájem, zase se nechali okrást a čekali, jak vše přijde zadarmo a samo. 
ANO, jsme jiní. A jsem pyšný na to, že se z něčeho neposeru. Nevítám každého. A většina těch ''sluníčkářů'' nevítá každého. Vidím ty nejvíce potřebné, kterým chci pomoct. A stejně, jako v každém názorovém křídle je menšina, která je radikální a bohužel také nejvíce slyšet. U měsíčků jsou to náckové a Konvička. U nás jsou to magoři, jako Kohout a jemu podobní. A ano, jsme jiní. Jsme sebevědomí, máme daleko víc zkušeností a svět patří nám. Válka generací? Klidně, vždy vyhraje ta mladší. Taky se jednou budeme muset přizpůsobit mladým a dravým. Měnícímu se světu. Ale první se pokusíme ten svět vytvořit takový, jaký chceme. Může se Vám to nelíbit, ale tak to je.

reklama

autor: vef

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„To jste neměli vědět.“ Fiala v centrále CIA. Toto vyplavalo z minulosti

21:40 „To jste neměli vědět.“ Fiala v centrále CIA. Toto vyplavalo z minulosti

Když na jaře 2019 zavítal Andrej Babiš coby premiér do sídla CIA, vzbudilo to rozruch. Vyjádřila se …